NAPIŠTE ŘEDITELI

Bc. ANDREA FRANTÍKOVÁ

Hodnocení: SKVĚLÉ!
pro více informací klikněte zde:
https://www.nextreality.cz/hodnoceni-makleru
Ředitel kanceláře - jednatel

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Velké dík patří paní Frantíkové za pomoc s prodejem mého bytu. Vše proběhlo bez problémů a po celou dobu prodeje jsem se nemusela skoro o nic starat, což pro mě bylo velké + Nebýt paní Frantíkové, tak byt prodávám určitě ještě teď. Určitě všem moc ráda doporučím a kdybych měla někdy v budoucnu nějakou nemovitost prodat, bez váhání se ozvu právě paní Frantíkové 🙏🏼 Ještě jednou velké díky za vše!♥️

Pavla Šmídová Bujanov

Paní Frantíkovou doporučuji všem svým přátelům. Zajistila nám pronájem našeho bytu, kompletní servis od začátku do úspěšného konce, nebyli jsem nuceni se o pronájem jakkoliv starat. Vše vyřídila na profesionální úrovni.

Filip Duda České Budějovice

Paní Andrea Frantíková prodávala náš byt 3+1 v Českých Budějovicích. Prodej od prvotního okamžiku naší spolupráce hodnotím na 1*.Vše proběhlo bez problémů, byli jsme v neustálém kontaktu a měli veškeré informace, které jsme potřebovali. Komunikace i jednání paní makléřky byly na profesionální úrovni. Byla ochotná, milá a vstřícná. V případě nejasností vše vysvětlila. V rámci prodeje byly zajištěny všechny praktické služby, takže pro nás prodávající bylo vše bez starostí. Děkujeme.

Michaela Vácová Lišov