NAPIŠTE ŘEDITELI

Ing. PETR FÁRA

Hodnocení: SKVĚLÉ!
pro více informací klikněte zde:
https://www.nextreality.cz/hodnoceni-makleru
Realitní makléř
Specializace: Rodinné domy, byty, rekreační objekty
Praxe: 17 let
Jazyková vybavenost: Anglický jazyk

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

super děkuji

Štěpán Kuchař

Dobrý den všem. Rád bych touto cestou podĕkoval PANU MAKLÉŘI Ing. Petru Fárovi za jeho velmi profesionální služby! Vše, na čem jsme se domluvili vždy splnil, líbila se mi jeho dochvilnost a způsob jakým komunikoval nejen se mnou, ale i se zájemci o koupi, navíc mĕ vždy ihned o všem informoval! Díky svým mnohaletým zkušenostem dokázal oddĕlit "zrna od plev" a domem se mi neprocházeli tzv. realitní turisti...Tohoto PANA MAKLÉŘE vřele všem DOPORUČUJI - BUDETE NADŠENI!!!

Daniel Navrátil Příbram

REFERENČNÍ PRODEJE

Majitel toho bytu se na na mne obrátil s žádostí o pomoc s prodejem ve chvíli, kdy již měl podepsanou smlouvu s developerem na jinou nemovitost. Bylo nutné v řádu několika dní najít klienta, který bude schopný akceptovat rychlý průběh obchodu. Vše se podařilo téměř na minuty a prodávající si již dnes může užívat svůj vysněný byt, jehož koupě mu málem kvůli nedostatku času nevyšla. --- Exkluzivně nabízíme zrekonstruovaný byt 3+1 v 3. patře panelového domu, Praha - Chodov, ul. Petýrkova. Byt prošel rozsáhlou rekonstrukcí - nová kuchyně s vestavěnými spotřebiči, koupelna s rohovou vanou, interiérové dveře, podlahy, vestavěné skříně, zasklená lodžie (velmi příjemné posezení) a další. Dům je zateplený, má nový výtah a v celém objektu jsou plastová okna. Velmi výhodná poloha - ihned u domu se nachází Kunratický les (možnost procházek, sportovního vyžití), mateřská škola 5 minut, základní škola 10 minut, obchodní centrum Westfield Chodov 10 minut, poliklinika 10 minut, metro Chodov 10 minut. V případě zájmu lze v bytě zanechat nábytek.

zobrazit více

Prodej nemovitosti klientů, kteří se na mne obrátili již opakovaně. O to je to vždy větší závazek, udržet požadovaný standard služeb. Celý obchod se zrealizoval velmi rychle a dům si již užívá mladý pár z Prahy. --- Exkluzivní nabídka novostavby rodinného domu v obci Občov. Dům byl kolaudován roce 2015 a skládá se z: - přízemi: hala, koupelna (sprchový kout a WC), obývací pokoj (s krbem), jídelna, prostorná kuchyně, technická místnost a garáž, - podkroví: 4 ložnice a koupelna (vana a WC). Voda z vlastní studny, odpad sveden do obecní kanalizace, plyn na hranici pozemku. Vytápění domu je elektrické (podlahové topení). Celková plocha pozemku činí 1000 m2. Velmi klidné místo na okraji lesa. Výborná dostupnost do Příbrami (5 minut) a Prahy (35 minut) automobilem.

zobrazit více

Majitel toho bytu byl zkušený podnikatel ze zahraničí a potřeboval makléře, který mu byt nejen prodá, ale na kterého se může spolehnout, že ohlídá celý průběh obchodu tak, aby byl právně v pořádku, protože sám se v realitních záležitostech na českém trhu příliš neorientoval. Věřím, že jsem oba požadavky klienta splnit a on mohl během obchodu v klidu řídit své podnikání v zahraničí. --- Exkluzivně nabízíme prostorný byt 3+1 o celkové ploše 96 m2 v 8. patře skeletového domu z roku 1998. Jedná se o velice klidnou a vyhledávanou lokalitu v sousedství stanice metra B - Hůrka (15 minut od centra). Přímo z bytu se můžete dívat do rozsáhlého parku s Nepomuckým rybníkem. V domě jsou k dispozici 2 výtahy, v přízemí se nachází recepce, možnost pronájmu parkovacího stání v suterénu domu. V okolí najdete veškerou občanskou vybavenost - poliklinika, restaurace pošta, školy, školky, nákupní střediska.

zobrazit více