NAPIŠTE ŘEDITELI

PAVEL SVOBODA

Hodnocení: VELMI DOBRÉ!
pro více informací klikněte zde:
https://www.nextreality.cz/hodnoceni-makleru
Realitní makléř - Senior
Specializace: Prodej, pronájem - domy, chalupy, byty, komerční nem., pozemky
Praxe: 14 let
O mně:
Klienti vždy na prvním místě.

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Byl jsem dnes na prohlídce s jedním Vašim makléřem, p. Svobodou (makléřem z Třeboně) a úplná spokojenost, dal mi všechny informace, podepsali jsme protokol, atd. Jestli máte nějaké oddělení na pochvaly, tak na p. Svobodu rád dodám referenci.

Cempírka Praha

Dobrý den, pan Svoboda byl vždy vstřícný a ochotný s námi vše řešit byli jsme moc spokojení. Děkujeme.

Pilařovi Jindřichův Hradec

Dobrý den, chtěla bych touto cestou ještě jednou poděkovat Vašemu makléři panu Pavlovi Svobodovi z pobočky v Českých Budějovicích. Při prodeji naší nemovitosti byl velmi vstřícný, ochotný a uměl poradit. Byl opravdový profesionál a my jsme s ním byli naprosto spokojení. Na každý náš dotaz ochotně odpovídal a choval se k naprosté spokojenosti po celou dobu prodeje. Určitě bych ho doporučila všem mým známým, neboť s takovým přístupem se dneska málokdy setkám.

Maršíková Praha

Ráda bych touto cestou poděkovala Vašemu makléři p. Svobodovi za rychlé zprostředkování prodeje nemovitosti v Třeboni. Jednání p. Svobody je na profesionální úrovni s notnou dávkou lidskosti. Vřelé díky.

Ilona Soukupová Třeboň

Byl jsem maximálně spokojen s Vašimi službami.

Ing. Jiří Podolák Mladošovice

Váš realitní makléř pan Pavel Svoboda byl maximálně profesionální, jednání bylo vždy velmi rychlé a veškeré dohody (i ústní) vždy platily. Byl jsem velice příjemně překvapen, protože v minulosti jsem měl špatné zkušenosti s realitními kancelářemi.

Karel Šebesta Veselí nad Lužnicí