NAPIŠTE ŘEDITELI

PAVEL SVOBODA

Hodnocení: VELMI DOBRÉ!
pro více informací klikněte zde:
https://www.nextreality.cz/hodnoceni-makleru
Realitní makléř - Senior
Specializace: Prodej, pronájem - domy, chalupy, byty, komerční nem., pozemky
Praxe: 14 let
O mně:
Klienti vždy na prvním místě.

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Dobrý den, chtěla bych touto cestou ještě jednou poděkovat Vašemu makléři panu Pavlovi Svobodovi z pobočky v Českých Budějovicích. Při prodeji naší nemovitosti byl velmi vstřícný, ochotný a uměl poradit. Byl opravdový profesionál a my jsme s ním byli naprosto spokojení. Na každý náš dotaz ochotně odpovídal a choval se k naprosté spokojenosti po celou dobu prodeje. Určitě bych ho doporučila všem mým známým, neboť s takovým přístupem se dneska málokdy setkám.

Maršíková Praha

Byl jsem dnes na prohlídce s jedním Vašim makléřem, p. Svobodou (makléřem z Třeboně) a úplná spokojenost, dal mi všechny informace, podepsali jsme protokol, atd. Jestli máte nějaké oddělení na pochvaly, tak na p. Svobodu rád dodám referenci.

Cempírka Praha

Byl jsem maximálně spokojen s Vašimi službami.

Ing. Jiří Podolák Mladošovice

Dobrý den, pan Svoboda byl vždy vstřícný a ochotný s námi vše řešit byli jsme moc spokojení. Děkujeme.

Pilařovi Jindřichův Hradec

Ráda bych touto cestou poděkovala Vašemu makléři p. Svobodovi za rychlé zprostředkování prodeje nemovitosti v Třeboni. Jednání p. Svobody je na profesionální úrovni s notnou dávkou lidskosti. Vřelé díky.

Ilona Soukupová Třeboň

Váš realitní makléř pan Pavel Svoboda byl maximálně profesionální, jednání bylo vždy velmi rychlé a veškeré dohody (i ústní) vždy platily. Byl jsem velice příjemně překvapen, protože v minulosti jsem měl špatné zkušenosti s realitními kancelářemi.

Karel Šebesta Veselí nad Lužnicí