NAPIŠTE ŘEDITELI

Bc. JIŘÍ LANDRGOTT

Ředitel kanceláře - jednatel
O mně:
Svou kariéru jsem začal jako obchodní zástupce jedné z nejúspěšnějších golfových tour v České republice GPA. Tato zkušenost mi pomohla získat spoustu obchodních dovedností, ale také neutichající lásku ke golfu, kterému se aktivně věnuji již 15 let.
Má vlastní cesta k nemovitostem vedla přímo k developerským projektům. Pracoval jsem jako manažer developerských projektů ve společnosti SIKO. Mou každodenní pracovní náplní bylo jednání s developery, investory a generálními dodavateli po celé České republice s hlavním zaměřením na Prahu. Zajímavou částí mé práce byl pravidelný kontakt právě s vedením těchto společností. Díky tomu jsem měl možnost nasbírat spoustu zajímavých kontaktů a vybudovat si skvělé vztahy i pro další projekty.

Pro tvorbu businessu není nic lepší než pevný vztah. Z toho důvodu jsme využili společné synergie se sestrou a založili jsme realitní kancelář. Našim cílem je dělat reality na profesionální úrovni a s maximální úrovní služeb. Mým cílem nyní je využít maximum svých obchodních dovedností a zkušeností k dosažení úspěšných obchodů. A to nehledě na to, jestli se jedná o pronájem malého bytu nebo realizaci velkého developerského projektu.

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Pan Ladrgott je profesionál na svém místě. Prezentace bytu byla na jedničku a prodej proběhl rychle a hladce a to i přes to, že jsme převáděli hypotéku na novou majitelku.

Jan Seidl