NAPIŠTE ŘEDITELI

Ing. ONDŘEJ BAHENSKÝ

Hodnocení: EXCELENTNÍ!
pro více informací klikněte zde:
https://www.nextreality.cz/hodnoceni-makleru
Vedoucí pobočky

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Koupě objektu probíhala v klidné a vstřícné atmosféře, bez zbytečného zdržování. Všechny informace i odpovědi na mé otázky pan Ing. Bahenský neprodleně nebo po zjištění od kompetentních subjektů zodpověděl.

Jaroslava Fajtová Zruč nad Sázavou

100% profesionalita, komunikativnost a vstřícnost. Z mé strany naprostá spokojenost.

Jan Bureš Licoměřice

Dobrý den chtěla bych poděkovat realitní kanceláři nextreality zvláště panu Bahenskému za profesionální přístup prodeje bytu. Děkuji a mohu je on doporučit.

Hana Tricari Čáslav

Chtěli bychom poděkovat panu Ing. Bahenskému a zároveň ho tímto doporučit. Nákup nemovitosti proběhl v přátelském duchu. Oceňujeme zvláště vstřícný a aktivní přístup. Je to člověk na svém místě, který dozajista zvyšuje profesionálnost a důvěryhodnost firmy NEXT REALITY.

Jan Paščenko Čáslav

Bez realitní kanceláře Next reality si neumím prodej mého bytu představit. Chci poděkovat Ing. Ondřeji Bahenskému za profesionální přístup, odborné rady a bezproblémový prodej bytu v Pardubicích. Při další příležitosti se na něj určitě znovu obrátím.

Ing. Lenka Andrýsová Litovel

S panem Ing,. Bahenským se mi velmi dobře spolupracovalo. Jeho profesionální přístup s přihlédnutím na moje požadavky vedl k rychlému prodeji moji nemovitosti. Mohu jeho služby doporučit.

Jana Kaplanová Letohrad

Chtěla bych touto cestou poděkovat a zároveň i doporučit p.Bahenského, skvělý profesionální i lidský přístup, vždy mi vše vysvětlil, rozhodně doporučuji.

Jaroslava Heilová Chvaletice

Na základě vlastní zkušenosti si dovoluji všem dalším zájemcům doporučit NEXT reality, zejména pak spolupráci s p. Ing. Bahenským - oceňuji zejména jeho rychlost a způsob jednání, přímočarost, příjemné vystupování, vzájemnou komunikaci, profesionalitu i zkušenost s výběr potenciálně vhodných zájemců o pronajímanou nemovitost. Doporučuji.

Petr Coufal Litomyšl

Výborná spolupráce a profesionální přístup.

Řezník lubomir Starkoč

Oceňuji práci Ing. Bahenského, zejména jeho osobní a profesionální přístup. S jeho pomocí proběhl prodej domu bez stresu a zbytečného zdržování. Děkujeme!

Olga Zmátlová Pardubice

Pan Bahenský, makléř, je korektní, vstřícný a vždy dochvilný. Díky jeho umu jsme prodali nemovitost rychle a bez problémů. Díky za práci. Strnadovi

Věra a Martin Strnadovi Svitavy

S panem Bahenským byla radost spolupracovat. Vstřícně zvedal telefony a odpovídal na mé otázky v jakýkoli den v jakoukoli hodinu. Nákup nemovitosti proběhl naprosto hladce a rychle.

Adam Boháč Pardubice

Nejlepší makléř ve východních Čechách, pokud bych šel do koupi nebo prodeje tak jedině s p. Bahenským

Martin Briš Pardubice

Oceňujeme vstřícnost, slušnost a ochotu při jednání. Díky rychlému jednání proběhla celá transakce rychle a bez problémů. Děkujeme a upřímně doporučujeme Ing. Bahenského všem, kteří mají zájem o reality prostřednictvím Next reality.

Oldřiška Hazafyová Říčany/Licoměřice

Musím říct ze jsem s panem Bahenským velice spokojen. Vstřícnost a rychlost by mohla být jeho motem. Vždy když jsem potřeboval nějakou informaci nebyl problém kontaktovat a hned byla odpověď. Za mě doporučuji

Patrik Vojáček Kunvald

Předpokládal jsem, že koupě bytu bude hektická a náročná procedura. Díky panu Bahenskému tomu tak nebylo. Od předváděcí schůzky přes podpis smluv, vše proběhlo bez problémů. Za celou spolupráci děkujeme!

Tomáš Knejp Pardubice

S panem Ing,. Bahenským se mi velmi dobře spolupracovalo. Jeho profesionální a lidský přístup s přihlédnutím na moje požadavky vedl k rychlému nákupu nemovitosti. Mohu jen a jen jeho služby doporučit 👌.

Lucie Rostlapilova Pardubice

Pana Bahenského mohu jen doporučit, rychlý a bezproblémový prodej nemovitosti, profesionální přístup.

Pavel Richter Luže