NAPIŠTE ŘEDITELI

Bc. STANISLAV DUBEC

Hodnocení: SKVĚLÉ!
pro více informací klikněte zde:
https://www.nextreality.cz/hodnoceni-makleru
Realitní makléř

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Dobrý den, rádi bychom poděkovali panu Dubcovi, za velmi vstřícné a profesionální jednání při prodeji našeho bytu. Jelikož se nejednalo zrovna o jednoduchý prodej, pan Dubec nám vše trpělivě vysvětloval, zajišťoval potřebné podklady, pomáhal ve všech směrech. Nebyl problém mu kdykoliv zavolat, vždy si udělal čas a když bylo potřeba ochotně přijel. Pan Dubec je naprosto profesionální člověk s lidským přístupem a pochopením. Můžeme jen doporučit a ještě jednou moc poděkovat.

Řípovi Světlá nad Sázavou

Vyhledala jsem pana Dubce v případě pronájmu bytu a mohu říct, že pamatoval na všechna úskalí, pronájem mé nemovitosti probíhal bez problému, cokoli bylo potřeba řešit i v průběhu pronájmu, mohli jsme počítat s jeho pomocí. Při prodeji nemovitosti jsme se bez váhání obrátili opět na něj. I v tomto případě byl patrný jeho profesionální přístup, vše proběhlo na vysoké úrovni a domnívám se, že ke spokojenosti obou stran.

Eva Zemanová Pardubice

Chci touto cestou doporučit pana Bc. Dubce jako velmi spolehlivého makléře. Jeho profesionální přístup a skutečný zájem o potřeby klienta mne mile překvapil. Veškerá úskalí prodeje nemovitosti mi trpělivě vysvětlil, byl vždy milý, ochotný a hlavně se mu podařilo prodat naši nemovitost v krátkém čase a ke spokojenosti nás všech. Pokud někdy v budoucnu budu prodávat nemovitost, pak se obrátím znovu na něj.

Simona P. Praha

Děkujeme panu Dubcovi při prodeji bytu za jeho profesionální a hlavně lidský přístup. Zařizoval potřebné informace i takové ,které nebyli v jeho kompetenci, tím nám ušetřil hodně času a svým způsobem i financí. Je to profesionál na svém místě. Vřele ho můžeme doporučit.

Ludvíkovi Luže

S přístupem pana Dubce jsme byli maximálně spokojeni. Vystupuje profesionálně a zároveň přirozeně. Vše co bylo potřeba nám vysvětlil. Nemáme úplně dobré zkušenosti s některými realitními makléři. Spolupráci s panem Dubcem můžeme doporučit.

Jiří Zemánek Tišnov

Pan Dubec je velmi příjemný člověk, ohledně prohlídky nás provedl a podal všechny informace vyčerpávajícím způsobem, žádnou otázkou jsme ho nezaskočili, moc děkujeme Zemanová

Gabriela Zemanová Sázava

Rád bych poděkoval panu Dubcovi za příkladné zprostředkování koupě nemovitosti. Ve všech krocích jsme se ze strany pana Dubce setkali s profesionálním přístupem a s velkou dávkou trpělivosti a empatie. To je zejména v dnešní nelehké době na trhu realit z našeho pohledu jeden z nejdůležitějších faktorů.

Martin Drašnar Vrátkov

Chtěla bych poděkovat panu Dubcovi za naprosto profesionální a přitom velmi chápavé, vstřícné a ochotné jednání při zprostředkování koupě nemovitosti. Určitě ho mohu jen doporučit.

Monika Kulatá Mladá Vožice

Rád bych poděkoval panu Dubcovi za profesionální a kvalitní přístup. Bezchybné zprostředkování a zajištění potřebných materiálů k prodeji bytu. Můžu doporučit! Moc děkuji

Marek Metelka Pardubice

Se službami pana Dubce jsme byli velmi spokojeni. Je profesionální, trpělivý, vše nám srozumitelně vysvětlil a poskytl veškeré informace.

Jana Kůsová Chrudim

Této realitní kanceláři, a hlavně makléři panu DUBECKÉMU musím udělit velikou pochvalu. S takovým přístupem k zákazníkům jsem se dlouho nesetkala. Moc mu děkuji za kvalitní přístup a jednání. Jestli někdo bude prodávat nemovitost na 100% doporučuji.

Drahomíra Perková Pardubice

Pan Dubec je opravdu ochotný, profesionální a příjemný makléř. Vždy vše vysvětlil po telefonu, všechny podklady měl pečlivě připravené. Děkuji tímto za bezchybné zprostředkování koupě nemovitosti, a to i v dnešní době, kdy je situace kolem nemovitostí složitá.

Lucie Mašková Světlá nad Sázavou

Služby pana Dubce mohu rozhodně doporučit. Spolupracovali jsme opakovaně na prodeji i pronájmu nemovitostí. Má vždy výborný přístup, zájem o klienta, spoustu zkušeností, je časově flexibilní.

Petr Šeda Pardubice