NAPIŠTE ŘEDITELI

Mgr. LUCIE ANDRŠOVÁ

Hodnocení: SKVĚLÉ!
pro více informací klikněte zde:
https://www.nextreality.cz/hodnoceni-makleru
Realitní makléř

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Paní Mgr. Lucie Andršová nám pomohla prodat rodinný dům v Praze 9. Celý proces prodeje byl velmi rychlý a velmi profesionální. Je vstřícná, ochotná se přizpůsobit náročným časovým požadavkům prodávajících i kupujících. Paní makléřku nám doporučila naše známá. Určitě všem doporučujeme využití jejích dlouholetých zkušeností a profesionálního a lidského přístupu.

A.Zavadilová Praha

Byla jsem velmi spokojena s Next reality a s paní makléřkou Lucií Andršovou. Je velmi vstřícná, velmi důvěryhodná, obětavá, důkladná, rozumí své práci.

Věra Sendersová Praha

Již podruhé jsme se s důvěrou obrátili na paní Lucii Andršovou, tentokrát s prodejem bytu a zároveň koupí bytu nového. Obávali jsme se, jak vše vhodně načasovat a zároveň ohlídat potřebné dokumenty, aby vše tzv. "klaplo" a prodej i koupě na sebe navazovaly. Pro paní Lucii však nebylo nic problémem a svým vysoce profesionálním a pečlivým jednáním nás tímto procesem v klidu a pohodě provedla. Dnes už spokojeně bydlíme v bytě dle našich představ. Patří za to velký DÍK paní Lucii. Přejeme jí ještě hodně takto spokojených klientů.

Hana Smržová Praha 10 - Dubeč

Děkujeme paní makléřce Mgr. Lucii Andršové za zprostředkování koupě bytu v Praze 9. Přestože nebyla situace s převodem bytu úplně jednoduchá, zvládli jsme s její pomocí dotáhnout vše do úspěšného konce.

Eva a Petr Jírovi Praha

Velká spokojenost s přístupem paní Andršové.Po celou dobu byla velice ochotná,stále usměvavá.Jsem ráda,že jsem si vybrala pro prodej své nemovitosti právě ji.Děkuji

Olina Polívková Praha

Paní Andršová mi velice pomohla s prodejem nemovitosti, který se jevil naprosto beznadějně, a za komplikovaných podmínek. S neuvěřitelnou trpělivostí a vytrvalostí překonala všechna obtížná jednání i administrativní zádrhely, aniž by na okamžik ztratila vlídné a chápavé chování, a všechno dotáhla do zdárného konce uspokojivého pro obě strany, za což velice děkuji. Kdybych ještě někdy potřebovala řešit prodej nebo koupi nemovitosti, nechci nikoho jiného.

Jana Zamorová Praha

Paní makléřku Andršovou jsme vybrali z několika oslovených makléřů, protože nabídla pro prodej naší nemovitosti nejlepší podmínky. Ochotně přistoupila na specifické požadavky výboru naší organizace a po celou dobu byla jednání s ní příjemná a profesionální. Své přísliby beze zbytku splnila, s přístupem profesionála zvládla i náročná jednání s právníkem kupujících, stejně jako přípravu nemovitosti do nejlepší prodejní podoby. Pokud bychom nějakou nemovitost prodávali v budoucnu, vybrali bychom si ji opět.

Zdeněk Vermouzek, ČSO, ředitel Praha

Práci paní Andršové opravdu není co vytknout. Její přístup byl po celou dobu velmi profesionální a přitom laskavý. Provedla nás celým prodejem a nákupem nemovitosti bez jakéhokoliv zádrhelu, případné dotazy řešila vždy s úsměvem a byla připravena jednat i ve svém volném čase. Pokud bych někdy v budoucnu kupovala/prodávala nemovitost, určitě se na ní znovu obrátím.

Kateřina Vyplelová Praha

Paní Andršová je velice svědomitá, pečlivá a navíc vstřícná. Vystupuje profesionálně a i problematickou situaci dokáže vyřešit tak, aby bylo dobře na všechny strany. Patří jí ohromný dík za její ochotu, osobní nasazení a odborný vhled. Z předchozích let mám zkušenosti s několika realitními kancelářemi a makléři, tak mohu srovnávat. Když někoho doporučuji svým přátelům, tak vždy paní Andršovou, i od přátel pak na ni slyším chválu. Dovede dotáhnout do konce i nejednoduché prodeje a opravdu komplikované situace. Jsem si jistá, že v budoucnu se při koupi i prodeji nemovitostí budu obracet opět na ni. Opravdu tuto realitní kancelář a hlavně paní Andršovou mohu doporučit všem.

Lucie Svobodová Praha

Velký dík pí. Andršové, opět i přes mnohé složitostí a cestovní strasti po dálnici D1dokázala se mnou dojít až do konce s úsměvem, klidem a profesionalitou. Všem doporučuji! Myslím, že nakonec vše dobře dopadlo pro obě strany.

Děkanová Praha

Chtěla bych vyjádřit svůj velký dík paní Lucii Andršové, která prodávala naši nemovitost - za její profesionální a zároveň lidský přístup při všech jednáních a záležitostech kolem prodeje.

Nikol Linhartová Praha

Cením si vysoce profesionálního vhledu paní Andršové a současně vstřícného, obětavého a spolehlivého jednání. Budeme rádi využívat její pomoc nadále.

Ivana Pultarová

Paní Andršová je výborná makléřka, je velmi pečlivá a svědomitá a určitě ji můžeme s nejlepším svědomím doporučit. Moc děkujeme za skvělou spolupráci při prodeji našeho domu, vše klaplo na jedničku. Přeje hodně dalších spokojených zákazníků!

Kateřina Kašparová Praha

Přes Vaši RK jsme koupili rodinný dům v Třeboni. Díky mojí nedůvěře, ne příliš dobrým zkušenostem v minulých letech a taky k některým, nelichotivým referencím na internetu, jsem celý obchod nechal sledovat právníkem a stále čekal nějaké nemilé překvapení. Leč to se nekonalo. Právník nám oznámil, že smlouvy jsou vzorně připravené a Vaše makléřka paní Andršová si nás svou nevtíravou ochotou a profesionálním nasazením získávala každou schůzkou. Doufám, že bude úspěšná při prodeji našich pozemků, které jsem jí s klidným svědomím svěřil. Ještě jednou děkuji p. Andršové i Vaší RK a přeji mnoho prodaných nemovitostí.

Pavel Košina Praha

Paní Andršová byla velice ochotná a příjemná. Od začátku nám byla nápomocná s čímkoli jsme si nebyli jistí a ve všem jsme se na ni mohli obrátit. Komunikace byla vždy rychlá a vstřícná. Její jednání je plně profesionální, avšak vždy s lidským přístupem. Určitě bychom paní Andršovou doporučil všem, kteří chtějí svoji nemovitost prodat, nebo chtějí do nové nemovitosti investovat. Děkujeme.

Gabriela Slaninková a Jiří Marek Praha

Ráda přidávám další kladné hodnocení pro paní Mgr. Lucii Andršovou. Paní Lucii jsem oslovila na pomoc při převodu mého družstevního podílu, kolem nějž bylo i pár nejasností. Paní Lucie se se všemi těžkostmi a nástrahami velice profesionálně a obětavě popasovala a dovedla prodej do úspěšného konce, se kterým jsem velice spokojená. Celý ten proces, mimochodem netrval vůbec dlouho, probíhal pro mě v klidu a jistotě, že vše je ve spolehlivých rukách. Jestli mě může něco mrzet, tak jen to, že naše spolupráce již skončila... Pokud by se v naší rodině či u známých vyskytla potřeba služeb RK, určitě budu paní Mgr. Andršovou Lucii vřele doporučovat.

Hana Smržová Praha

Touto cestou ještě jednou moc děkuji pí. Lucii Andršové! Po celou dobu prodeje mě byla i oporou v mé současné nelehké životní etapě. Starám se o nemobilní maminku a přístup pí. Lucie byl vždy profesionální. Vše trpělivě vysvětlila, dovedla mě od začátku do úspěšného konce s laskavostí a úsměvem. Myslím, že si ani nedovedu představit, kolik času s tím musela strávit!!!Moc díky! Děkuji real. kanceláři! Jen samé takové zaměstnance.

Věra Děkanová Praha

Chtěla bych vyjádřit poděkování a pochvalu pí. Mgr. Lucii Andršové, která prodala naši zahradu v Kralupech. Veškeré problémy a komplikace, které se průběžně objevovaly, řešila rychle a ochotně, byla velmi aktivní, vstřícná a vždy usměvavá a příjemná. A to hlavní: veškerá jednání probíhala čestně a bez jakýchkoliv pokusů o podvod na klienta. Paní Andršovou budeme všude doporučovat, protože po zkušenostech s jinými makléři je prostě skvělá.

Ivana Bílková Praha

Chci poděkovat paní Andršové, za velice korektní a profesionální přístup. Pokud budu kupovat nebo prodávat nemovitost, bude mi potěšením, požádat o spolupráci paní Andršovou, kterou samozřejmě doporučím i přátelům.

Vladimír Šťastný Praha

Dobrý den, chci poděkovat Vaší makléřce pí Lucií Andršové, která svojí profesionalitou, příjemným jednáním a vždy k mé spokojenosti zodpověděla veškeré mé dotazy a tím dělá také dobré jméno vaší realitní společnosti. V případě ji ráda i doporučím mým známým, kteří by měli zájem prodat/koupit nemovitost. Děkuji a přeji jen samé úspěchy nejen výše jmenované, ale i vaší společnosti.

M. Koberová Praha

Mohu jen a jen doporučit. Na paní makléřku jsem se obrátil vzhledem k předchozí výtečné zkušenosti mé známé. Byt prodán za požadovanou cenu rychle a zcela bez problémů. Profesionální přístup, výborná komunikace a snaha vždy dobře poradit. Myslím, že podobný přístup se moc nevidí, o to více si toho cením. Děkuji a rád se v případě dalšího prodeje či nákupu na ní s důvěrou obrátím.

Michal Šídlo Praha

Ráda bych poděkovala realitní makléřce paní Andršové za její přístup, snahu, ochotu a přátelské jednaní při koupi mého vybraného bytu. Jsem velice spokojená, že všechno dopadlo dobře a ve správný čas. Děkuji.

Stanislava Frýdecká Praha

Dobrý den, byla jsem velmi spokojena konkrétně s prací Mgr. Lucie Andršové. Vše bylo vždy nachystané, připravené a prodej naší nemovitosti mne nestál žádné časové oběti. Určitě bylo zatím spoustu času a práce, které nikdo z nás nevidí. Velice oceňuji profesionální přístup ke klientovi. Zcela na 100% budeme doporučovat Vaši kancelář.

Renata Sýkorová Praha

Minulý rok v létě jsem koupila nemovitost na Rakovnicku. Chtěla bych všem vřele doporučit makléřku Mgr. Lucii Andršovou, která koupi zprostředkovala. Děkuji za její maximální profesionalitu a oceňuji neobyčejný cit pro ducha nemovitosti. Své práci opravdu rozumí.

Petra V. Praha 3

Vynikající zkušenost s vaší makléřkou paní Lucií Andršovou. Oceňuji její erudici, rychlost, pečlivost a příjemné jednání při prodeji chalupy. Profesionálka na svém místě, navíc obdařená praktickými a kreativními schopnostmi.

Veronika Richterová Buštěhrad