NAPIŠTE ŘEDITELI

Mgr. LUCIE ANDRŠOVÁ

Hodnocení: SKVĚLÉ!
pro více informací klikněte zde:
https://www.nextreality.cz/hodnoceni-makleru
Realitní makléř

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Ráda přidávám další kladné hodnocení pro paní Mgr. Lucii Andršovou. Paní Lucii jsem oslovila na pomoc při převodu mého družstevního podílu, kolem nějž bylo i pár nejasností. Paní Lucie se se všemi těžkostmi a nástrahami velice profesionálně a obětavě popasovala a dovedla prodej do úspěšného konce, se kterým jsem velice spokojená. Celý ten proces, mimochodem netrval vůbec dlouho, probíhal pro mě v klidu a jistotě, že vše je ve spolehlivých rukách. Jestli mě může něco mrzet, tak jen to, že naše spolupráce již skončila... Pokud by se v naší rodině či u známých vyskytla potřeba služeb RK, určitě budu paní Mgr. Andršovou Lucii vřele doporučovat.

Hana Smržová Praha

Velký dík pí. Andršové, opět i přes mnohé složitostí a cestovní strasti po dálnici D1dokázala se mnou dojít až do konce s úsměvem, klidem a profesionalitou. Všem doporučuji! Myslím, že nakonec vše dobře dopadlo pro obě strany.

Děkanová Praha

Chci poděkovat paní Andršové, za velice korektní a profesionální přístup. Pokud budu kupovat nebo prodávat nemovitost, bude mi potěšením, požádat o spolupráci paní Andršovou, kterou samozřejmě doporučím i přátelům.

Vladimír Šťastný Praha

Touto cestou ještě jednou moc děkuji pí. Lucii Andršové! Po celou dobu prodeje mě byla i oporou v mé současné nelehké životní etapě. Starám se o nemobilní maminku a přístup pí. Lucie byl vždy profesionální. Vše trpělivě vysvětlila, dovedla mě od začátku do úspěšného konce s laskavostí a úsměvem. Myslím, že si ani nedovedu představit, kolik času s tím musela strávit!!!Moc díky! Děkuji real. kanceláři! Jen samé takové zaměstnance.

Věra Děkanová Praha

Mohu jen a jen doporučit. Na paní makléřku jsem se obrátil vzhledem k předchozí výtečné zkušenosti mé známé. Byt prodán za požadovanou cenu rychle a zcela bez problémů. Profesionální přístup, výborná komunikace a snaha vždy dobře poradit. Myslím, že podobný přístup se moc nevidí, o to více si toho cením. Děkuji a rád se v případě dalšího prodeje či nákupu na ní s důvěrou obrátím.

Michal Šídlo Praha

Byla jsem velmi spokojena s Next reality a s paní makléřkou Lucií Andršovou. Je velmi vstřícná, velmi důvěryhodná, obětavá, důkladná, rozumí své práci.

Věra Sendersová Praha

Chtěli bychom vyjádřit poděkování paní Mgr. Lucii Andršové, kterou jsme oslovili a požádali o pomoc při prodeji našeho bytu v Praze 3. Paní Andršová nám vyšla vstříc a svědomitě se nám několik měsíců věnovala. Poznali jsme ji jako neobyčejně precizní, důslednou a velmi pracovitou realitní makléřku. Problematiku úspěšného prodeje s námi řešila profesionálně, vždy v klidu a s úsměvem. Z tohoto důvodu všem, kdo uvažují o prodeji či koupi nemovitosti, paní Mgr. Lucii Andršovou vřele doporučujeme.

Jindřich Smrž Praha

Ráda bych poděkovala realitní makléřce paní Andršové za její přístup, snahu, ochotu a přátelské jednaní při koupi mého vybraného bytu. Jsem velice spokojená, že všechno dopadlo dobře a ve správný čas. Děkuji.

Stanislava Frýdecká Praha

Chtěla bych vyjádřit poděkování a pochvalu pí. Mgr. Lucii Andršové, která prodala naši zahradu v Kralupech. Veškeré problémy a komplikace, které se průběžně objevovaly, řešila rychle a ochotně, byla velmi aktivní, vstřícná a vždy usměvavá a příjemná. A to hlavní: veškerá jednání probíhala čestně a bez jakýchkoliv pokusů o podvod na klienta. Paní Andršovou budeme všude doporučovat, protože po zkušenostech s jinými makléři je prostě skvělá.

Ivana Bílková Praha

Již podruhé jsme se s důvěrou obrátili na paní Lucii Andršovou, tentokrát s prodejem bytu a zároveň koupí bytu nového. Obávali jsme se, jak vše vhodně načasovat a zároveň ohlídat potřebné dokumenty, aby vše tzv. "klaplo" a prodej i koupě na sebe navazovaly. Pro paní Lucii však nebylo nic problémem a svým vysoce profesionálním a pečlivým jednáním nás tímto procesem v klidu a pohodě provedla. Dnes už spokojeně bydlíme v bytě dle našich představ. Patří za to velký DÍK paní Lucii. Přejeme jí ještě hodně takto spokojených klientů.

Hana Smržová Praha 10 - Dubeč

Paní Andršová je velice svědomitá, pečlivá a navíc vstřícná. Vystupuje profesionálně a i problematickou situaci dokáže vyřešit tak, aby bylo dobře na všechny strany. Patří jí ohromný dík za její ochotu, osobní nasazení a odborný vhled. Z předchozích let mám zkušenosti s několika realitními kancelářemi a makléři, tak mohu srovnávat. Když někoho doporučuji svým přátelům, tak vždy paní Andršovou, i od přátel pak na ni slyším chválu. Dovede dotáhnout do konce i nejednoduché prodeje a opravdu komplikované situace. Jsem si jistá, že v budoucnu se při koupi i prodeji nemovitostí budu obracet opět na ni. Opravdu tuto realitní kancelář a hlavně paní Andršovou mohu doporučit všem.

Lucie Svobodová Praha

Dobrý den, chci poděkovat Vaší makléřce pí Lucií Andršové, která svojí profesionalitou, příjemným jednáním a vždy k mé spokojenosti zodpověděla veškeré mé dotazy a tím dělá také dobré jméno vaší realitní společnosti. V případě ji ráda i doporučím mým známým, kteří by měli zájem prodat/koupit nemovitost. Děkuji a přeji jen samé úspěchy nejen výše jmenované, ale i vaší společnosti.

M. Koberová Praha

Práci paní Andršové opravdu není co vytknout. Její přístup byl po celou dobu velmi profesionální a přitom laskavý. Provedla nás celým prodejem a nákupem nemovitosti bez jakéhokoliv zádrhelu, případné dotazy řešila vždy s úsměvem a byla připravena jednat i ve svém volném čase. Pokud bych někdy v budoucnu kupovala/prodávala nemovitost, určitě se na ní znovu obrátím.

Kateřina Vyplelová Praha

Přes Vaši RK jsme koupili rodinný dům v Třeboni. Díky mojí nedůvěře, ne příliš dobrým zkušenostem v minulých letech a taky k některým, nelichotivým referencím na internetu, jsem celý obchod nechal sledovat právníkem a stále čekal nějaké nemilé překvapení. Leč to se nekonalo. Právník nám oznámil, že smlouvy jsou vzorně připravené a Vaše makléřka paní Andršová si nás svou nevtíravou ochotou a profesionálním nasazením získávala každou schůzkou. Doufám, že bude úspěšná při prodeji našich pozemků, které jsem jí s klidným svědomím svěřil. Ještě jednou děkuji p. Andršové i Vaší RK a přeji mnoho prodaných nemovitostí.

Pavel Košina Praha

Děkujeme paní makléřce Mgr. Lucii Andršové za zprostředkování koupě bytu v Praze 9. Přestože nebyla situace s převodem bytu úplně jednoduchá, zvládli jsme s její pomocí dotáhnout vše do úspěšného konce.

Eva a Petr Jírovi Praha

Paní Andršová byla velice ochotná a příjemná. Od začátku nám byla nápomocná s čímkoli jsme si nebyli jistí a ve všem jsme se na ni mohli obrátit. Komunikace byla vždy rychlá a vstřícná. Její jednání je plně profesionální, avšak vždy s lidským přístupem. Určitě bychom paní Andršovou doporučil všem, kteří chtějí svoji nemovitost prodat, nebo chtějí do nové nemovitosti investovat. Děkujeme.

Gabriela Slaninková a Jiří Marek Praha

Cením si vysoce profesionálního vhledu paní Andršové a současně vstřícného, obětavého a spolehlivého jednání. Budeme rádi využívat její pomoc nadále.

Ivana Pultarová

Velká spokojenost s přístupem paní Andršové.Po celou dobu byla velice ochotná,stále usměvavá.Jsem ráda,že jsem si vybrala pro prodej své nemovitosti právě ji.Děkuji

Olina Polívková Praha

Paní Andršová mi velice pomohla s prodejem nemovitosti, který se jevil naprosto beznadějně, a za komplikovaných podmínek. S neuvěřitelnou trpělivostí a vytrvalostí překonala všechna obtížná jednání i administrativní zádrhely, aniž by na okamžik ztratila vlídné a chápavé chování, a všechno dotáhla do zdárného konce uspokojivého pro obě strany, za což velice děkuji. Kdybych ještě někdy potřebovala řešit prodej nebo koupi nemovitosti, nechci nikoho jiného.

Jana Zamorová Praha

Vynikající zkušenost s vaší makléřkou paní Lucií Andršovou. Oceňuji její erudici, rychlost, pečlivost a příjemné jednání při prodeji chalupy. Profesionálka na svém místě, navíc obdařená praktickými a kreativními schopnostmi.

Veronika Richterová Buštěhrad

Paní Mgr. Lucie Andršová nám pomohla prodat rodinný dům v Praze 9. Celý proces prodeje byl velmi rychlý a velmi profesionální. Je vstřícná, ochotná se přizpůsobit náročným časovým požadavkům prodávajících i kupujících. Paní makléřku nám doporučila naše známá. Určitě všem doporučujeme využití jejích dlouholetých zkušeností a profesionálního a lidského přístupu.

A.Zavadilová Praha

Paní makléřku Andršovou jsme vybrali z několika oslovených makléřů, protože nabídla pro prodej naší nemovitosti nejlepší podmínky. Ochotně přistoupila na specifické požadavky výboru naší organizace a po celou dobu byla jednání s ní příjemná a profesionální. Své přísliby beze zbytku splnila, s přístupem profesionála zvládla i náročná jednání s právníkem kupujících, stejně jako přípravu nemovitosti do nejlepší prodejní podoby. Pokud bychom nějakou nemovitost prodávali v budoucnu, vybrali bychom si ji opět.

Zdeněk Vermouzek, ČSO, ředitel Praha

Chtěla bych vyjádřit svůj velký dík paní Lucii Andršové, která prodávala naši nemovitost - za její profesionální a zároveň lidský přístup při všech jednáních a záležitostech kolem prodeje.

Nikol Linhartová Praha

Paní Andršová je výborná makléřka, je velmi pečlivá a svědomitá a určitě ji můžeme s nejlepším svědomím doporučit. Moc děkujeme za skvělou spolupráci při prodeji našeho domu, vše klaplo na jedničku. Přeje hodně dalších spokojených zákazníků!

Kateřina Kašparová Praha

Minulý rok v létě jsem koupila nemovitost na Rakovnicku. Chtěla bych všem vřele doporučit makléřku Mgr. Lucii Andršovou, která koupi zprostředkovala. Děkuji za její maximální profesionalitu a oceňuji neobyčejný cit pro ducha nemovitosti. Své práci opravdu rozumí.

Petra V. Praha 3

Dobrý den, byla jsem velmi spokojena konkrétně s prací Mgr. Lucie Andršové. Vše bylo vždy nachystané, připravené a prodej naší nemovitosti mne nestál žádné časové oběti. Určitě bylo zatím spoustu času a práce, které nikdo z nás nevidí. Velice oceňuji profesionální přístup ke klientovi. Zcela na 100% budeme doporučovat Vaši kancelář.

Renata Sýkorová Praha