1695 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
46 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
18 fotografií

Prodej komerčního objektu Ubytování, 500 m²

Bohutín 148, Bohutín
Cena na vyžádání

Návratnost investice 3 roky.

Pokud hledáte zajímavou investiční příležitost, pak by vám neměla uniknou stavba pro ubytování v obci Bohutín. Třípodlažní budova nabízí celkem 49 lůžek ve 12 dvoulůžkových, 5 čtyřlůžkových a jednom pětilůžkovém pokoji. Na každém podlaží se nachází společné vybavené kuchyňské místnosti, koupelny a toalety. Pozemek včetně zastavěné plochy činí 1079 m2 a nachází se na něm také venkovní zázemí – pergola s krbem pro společná posezení. Velký pozemek umožňuje parkování dostatečného množství vozů.

Vytápění je řešeno plynovým kotlem centrálně, nemovitost je napojena na obecní vodovod a kanalizaci. Konkrétní údaje o spotřebách energií máme k dispozici pro vážné zájemce, nicméně provozní náklady jsou velmi příznivé. Dům je aktuálně po výměně oken, je v dobrém technickém stavu bez dalších větších investic.

Dům je vhodný k celoročnímu ubytování krátkodobému, ale také dlouhodobě. Součástí prodeje jsou vlastní webové stránky nemovitosti na adrese www.ubytovnabohutin.cz.

Obec Bohutín je jednou z malých obcí rozsáhlého Šumperského okresu, ležící asi 12 km severozápadně od Šumperka a asi 9 km severovýchodně od Zábřeha. Přímo v obci základní občanská vybavenost (škola, školka, zdravotní středisko, sportoviště a jiné).

Pro více informací a podklady k ekonomice provozu této stavby volejte makléři a domluvte si schůzku. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N99960.

Typ zakázky:
Prodej
Typ nemovitosti:
Komerční
Užitná plocha:
500 m²
Plocha pozemku:
1 079 m²
Stav objektu:
Velmi dobrý
Energ. nár. budovy:
D - Méně úsporná
ID zakázky:
N99960
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.