1695 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
46 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
29 fotografií

Prodej pozemku Bydlení, 2 400 m²

Sobotín 173, Sobotín
2 990 000 Kč (za nemovitost)

Jestliže máte kladný vztah k přírodě, venkovskému životu a také k jezdectví na koních, máme pro vás jedinečnou nabídku pozemku, který se nachází na okraji obce Sobotín v okrese Šumperk.

Pozemek má výměru cca 2.400 m2, metry budou zpřesněny geometrickým plánem. Parcela je určená ke smíšené výstavbě, všechny sítě jsou na hranici pozemku, elektřina pak přímo na pozemku. Na parcele se kromě drobné stavby nachází také stará budova, kterou majitel využívá jako stáje a která je zkolaudována jako rodinný dům s číslem popisným.

Lze také zakoupit část tohoto pozemku, více informací, výměry a varianty vám sdělí váš makléř.

Parcela, která je určena k prodeji je v aktuálním stavu součástí většího hospodářství s dlouhou tradicí jezdectví. Na tento areál předmětný pozemek přímo navazuje, nový majitel má tedy možnost stát se součástí celého tohoto projektu. Finance z prodeje totiž budou putovat do rozvoje lokality, kde by měly vzniknout jednak stáje nové, dále také rekreační zázemí pro dětské tábory a počítá se také s dalším rozvojem jezdectví a s ním spojených závodů na koních, které se pořádají několikrát do roka.

Hledáme zájemce, který má rád koně, potřebuje své koně ubytovat, chce se stát součástí týmu, který spravuje celý areál, chce pomoct s jeho rozvojem, chce si postavit v sousedství rodinný dům nebo chalupu nebo najde pro pozemek jiné využití.

Pokud jste to vy, zavolejte a přijďte se podívat. Jedná se o velice netradiční prodej, o to je zajímavější a my se velice těšíme na nová setkání.

V rámci našeho realitního a finančního servisu vám také nabídneme nejvýhodnější variantu úvěru , tak se mě na prohlídce určitě zeptejte! Obzvláště v těchto dnech a na tomto aktuálním realitním trhu je zajištěné financování zásadním klíčem k dobrému nákupu. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N99810.

Typ zakázky:
Prodej
Druh pozemku:
Bydlení
Celková plocha:
2 400 m²
ID zakázky:
N99810
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
HYPOTEČNÍ KALKULAČKA
Hodnota nemovitosti
2 990 000 Kč
Výše úvěru
Vlastní zdroje
Doba splácení
let
Tato nemovitost již od měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,09 %.
Zjistit více informací