1695 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
46 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
28 fotografií

Prodej rodinného domu, 170 m²

Bučovská, Letonice
2 998 000 Kč (za nemovitost)
Cena zahrnuje provizi RK včetně právních nákladů a nákladů na vklad na KN.

Sníte o životě mimo ruch města, kde si budete moct na zahrádce pěstovat oblíbené plodiny a těšit se z jejich úrody? Ale zároveň se nechcete úplně vzdálit od většího města s dobrou občanskou vybaveností? Tak právě pro Vás tu máme řadový rodinný dům v obci Letonice!

Jedná se o přízemní dům s podlahovou plochou 61 m2 a dispozicí 2+1 v okrajové části Letonic. Dům je po částečné rekonstrukci. V rámci provedené rekonstrukce byly v domě rozvedené komplet nové rozvody elektřiny, vody, topení a odpadů, rekonstrukce koupelny a WC, na podlahách v pokojích a v chodbě položená keramická dlažba, v kuchyni plovoucí podlaha.
Obytná část domu je dispozičně řešena chodbou procházejícím celým domem, se samostatnými vstupy do 2 pokojů, koupelny, WC a kuchyně s komorou. V této obytné části domu pod koupelnou a toaletou se nachází menší ze dvou sklepů (cca 3 m2 ). Druhý větší sklep je přístupný ze dvora, odkud se také dostanete k dalším hospodářským budovám– jako je sklad, dřevník a udírna. A je jen na Vás, jak s tímto prostorem do budoucna naložíte.

Pozemek má celkovou plochu 238 m2, z čehož 170 m2 je zastavěná plocha domu a nádvoří, zahrada má 68 m2 . Za domem je tak dostatek místa na případné zahradničení nebo vybudování okrasné zahrady určené k relaxování nebo třeba i vybudování bazénu.
Nemovitost v sobě dosud skrývá nevyužitý potenciál – a to možnost dispoziční změny o půdní vestavbu (půda nad chodbou a obytnými pokoji), případně lze realizovat i přístavbu do zahrady.
Dům je napojen na všechny inženýrské sítě jako je obecní vodovod, kanalizace, elektřina a plyn. Na dvoře je k využití i vlastní studna.

Průkaz energetické náročnosti není zatím vyhotoven, z tohoto důvodu je uvedena třída G.

Malebná obec Letonice se nachází 17 kilometrů od Vyškova a 33 kilometrů od Brna na spojnici dvou významných dopravních tahů – severním směrem D1 (Brno-Vyškov) a jižně se asi 3 km od Letonic lze napojit na mezinárodní silnici I-50 (Holubice – Uherské Hradiště). Ve Vyškově jste tedy za cca 15 minut a v Brně za cca 25 minut cesty autem.

V obci najdete mateřskou školu a první stupeň školy základní. Dále také několik pohostinských zařízení a obchod s potravinami. K autobusové zastávce se dostanete za 5 minut pěší chůze. Své vyžití zde najdou i akční typy, protože se nedaleko domu nachází i tenisové kurty, fotbalové hřiště, zábavní centrum s dětským hřištěm a procházky nebo projížďky na kole po okolí, třeba kolem rybníků, mají také své kouzlo.

Doporučení exkluzivního financování a kompletní právní servis, včetně advokátní úschovy kupní ceny, je součástí a samozřejmostí našich služeb.

Zaujala Vás tato nemovitost? Neváhejte se na mne obrátit a dohodnout si osobní prohlídku. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N99566.

Typ zakázky:
Prodej
Stav objektu:
Dobrý
Užitná plocha:
170 m²
Plocha pozemku:
238 m²
Plocha zahrady:
68 m²
Typ nemovitosti:
Rodinný
Poloha domu:
Řadový
Typ domu:
Přízemní
Sklep:
3 m²
Energ. nár. budovy:
G - Mimořádně nehospodárná
ID zakázky:
N99566
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
HYPOTEČNÍ KALKULAČKA
Hodnota nemovitosti
2 998 000 Kč
Výše úvěru
Vlastní zdroje
Doba splácení
let
Tato nemovitost již od měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,09 %.
Zjistit více informací
PODOBNÉ NEMOVITOSTI