1709 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
47 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
35 fotografií

Prodej chaty, 212 m²

Králíky 56, Heřmanice, Králíky
12 490 000 Kč (za nemovitost)

Hledáte místo, kam budete moci zmizet na víkend z ruchu velkoměsta? Místo, kde najdete klid a pohodu? Místo, kde můžete hodit stres za hlavu a zapomenout na starosti všedního dne? Tak to jste tady správně!

Nabízíme k prodeji kouzelnou chalupu, která se nachází v malebné obci Heřmanice u Králík, pouhých 10 km od moderního horského resortu Dolní Morava. Chalupa prošla před deseti lety kompletní rekonstrukcí. V prvním nadzemním podlaží o podlahové ploše 110 m2 na nás čeká velký obývací pokoj spojený s kuchyní a jídelnou. Samozřejmostí je i velký tyrkysový krb pro zahřátí, atmosféru a domácí pohodu. Dále zde najdeme dvě koupelny, samostatnou toaletu a sklad nářadí. Ve druhém nadzemním podlaží na nás čeká 5 ložnic s celkem čtrnácti lůžky. Čtyři pokoje jsou po třech lůžkách a v největším pokoji se nachází velká manželská postel. Okrasou celého horního patra jsou přiznané trámové stropy, které působí vzdušně a dodávají chalupě energii.

Pojďme se teď přesunout do venkovní části, konkrétně do pergoly, kam se dostaneme z jídelny. V pergole najdeme venkovní posezení a také prostor, kam se vejde i větší gril. Můžeme se sem tedy schovat před poledním sluníčkem nebo po setmění posedět s přáteli u sklenky dobrého vína a ugrilovat oblíbenou flákotu. Velkou parádou je pak vzrostlá okrasná zahrada s přírodními jezírky, kterou si v kombinaci zvuku tekoucího potůčku a zpěvu ptáků jistě zamilujete!

Skloubit zde můžeme jak odpočinek pasivní, například s knížkou v ruce, tak i ten aktivní. Vzdušnou čarou, asi 3 km, se totiž nachází ski areál Dolní Morava se svou dominantou „Stezkou v oblacích“ a nově vybudovaným visutým mostem, který patří ke středoevropským raritám. Zábavu si zde najdeme jak v zimě, tak v létě. A nejen tady. V okolí se můžeme napojit na spoustu turistických stezek, přičemž jedna z nich nás zavede přímo na Kralický Sněžník.

Tohle vše a mnoho dalšího na Vás čeká pěkně pohromadě. Proto neváhejte a přijeďte se na tuto krásku podívat. Chalupu lze využít pro vlastní potřeby, ale byla by bezesporu vhodná i jako investiční příležitost na krátkodobé pronájmy v zimní i letní sezóně.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N99482.

Typ zakázky:
Prodej
Stav objektu:
Velmi dobrý
Užitná plocha:
212 m²
Plocha pozemku:
1 950 m²
Typ nemovitosti:
Chata
Poloha domu:
Samostatný
Typ domu:
Patrový
Sklep:
ANO
Terasa:
ANO
Energ. nár. budovy:
G - Mimořádně nehospodárná
ID zakázky:
N99482
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
HYPOTEČNÍ KALKULAČKA
Hodnota nemovitosti
12 490 000 Kč
Výše úvěru
Vlastní zdroje
Doba splácení
let
Tato nemovitost již od měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,79 %.
Zjistit více informací
PODOBNÉ NEMOVITOSTI