1694 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
46 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
30 fotografií

Prodej rodinného domu, 254 m²

Neveklov 36, Jablonná, Neveklov
14 000 000 Kč (za nemovitost)

Exkluzivně vám představuji nabídku prodeje novostavby dvougeneračního rodinného domu o dispozici 3+kk a 5+kk s krytou prostornou terasou. Dům je postaven na pozemku o celkové ploše 1420 m2 v jedinečné lokalitě Jablonné nad Vltavou nedaleko Slapské přehrady.
Novostavba byla dokončena koncem roku 2022 a nyní se dokončují terénní úpravy pozemku. Dům disponuje dvěma bytovými jednotkami s vlastním vstupem.
Bytová jednotka o dispozici 5+kk je řešena vstupní chodbou, ze které přicházíme do prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem, který je orientovaný na jihozápadní stranu domu a je z něj přímý vstup na zahradu. V přízemí se dále nachází komora pro uskladnění potravin se skvělým klimatem pro jejich maximální trvanlivost, hostinský pokoj, prostorná koupelna se sprchou, umyvadlem a prostorem pro pračku se sušičkou a nechybí samostatná toaleta.
Dominantou vstupní chodby je schodiště se skleněným zábradlím, které zajišťuje přístup do druhého nadzemního podlaží domu.
Ve druhé nadzemním podlaží se nachází dvě dětské ložnice, komora, rodičovská ložnice s vlastní šatnou a vstupem na zastřešenou terasu s možností relaxace a výhledem do zahrady. Nechybí samozřejmě samostatná toaleta, koupelna se sprchovým koutem, umyvadly a vanou pro večerní relaxaci.
Druhá bytová jednotka o dispozici 3+kk je orientována na severozápadní stranu domu. Jednotka je řešena vstupní chodbou odkud je vstup do prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem s přímým vstupem na zahradu domu. Z chodby je dále vstup do hostinského pokoje, prostorné koupelny s umyvadlem, sprchovým koutem a nechybí ani prostor na pračku a sušičku.
Po schodišti přicházíme do druhého nadzemního podlaží, kde se nachází prostorná ložnice s výhledy do zahrady. Tuto bytovou jednotku můžete využívat pro vícegenerační bydlení, nebo ji používat k podnikatelským účelům, krátkodobého či dlouhodobého pronájmu.
Dům je opravdu minimálně energeticky náročný a splňuje všechny nároky moderního úsporného bydlení. Vytápění domu je řešeno kotlem na dřevěné pelety se zásobníkem a automatickým dávkování, takže starost o vytápění je naprosto minimální. Ohřev vody zajišťují dva elektrické bojlery. V přízemí domu je instalováno teplovodní podlahové vytápěním s možností individuální regulace teploty v každé místnosti. V druhém nadzemním podlaží je vytápění řešeno panelovými radiátory. Okna domu jsou plastová s izolačními trojskly a nechybí samozřejmě ani kvalitní zateplení fasády.
V Jablonné je základní občanská vybavenost. Je zde obchod, restaurace, vinárna a ostatní nejdete v nedaleké obci Neveklov. Autobusová zastávka s dobrým spojením na pražský Smíchov nebo do Benešova je v docházkové vzdálenosti do pěti minut. Autem na okraj Prahy dojedete do 45 minut.
V okolí domu je celá řada možností trávení volného času v přírodě, je zde řada stezek, cyklostezek, ale hlavně jste za 6 minut přímo u Slapské přehrady. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N99042.

Typ zakázky:
Prodej
Stav objektu:
Novostavba
Užitná plocha:
254 m²
Plocha pozemku:
1 420 m²
Typ nemovitosti:
Rodinný
Poloha domu:
Samostatný
Typ domu:
Patrový
Terasa:
28 m²
Parkovací místo:
1
Energ. nár. budovy:
B - Velmi úsporná
ID zakázky:
N99042
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
HYPOTEČNÍ KALKULAČKA
Hodnota nemovitosti
14 000 000 Kč
Výše úvěru
Vlastní zdroje
Doba splácení
let
Tato nemovitost již od měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,09 %.
Zjistit více informací
PODOBNÉ NEMOVITOSTI