1699 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
49 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
15 fotografií

Prodej bytu 2+kk, 44 m²

Pavla Beneše 750/12, Letňany, Praha
Rezervováno

K prodeji ateliér užívaný od začátku jako byt v původním projektu společnosti Central group Nové Letňany z roku 2013 o současné dispozici 1+kk a celkové velikosti 50m2 s možností změny dispozice na 2+kk ale to je již na novém vlastníkovi, zda tuto variantu využije (viz. plánek), od majitele je připraven vývod na topení pro toto řešení. Uvedená cena je za ateliér včetně garážového stání. Je zde i možnost převzetí hypotéky v aktuální výši 920.000,-Kč s měsíční splátkou 5.533,-Kč a fixaci na 3,14% do 30. 11. 2028.

Velikost místností: obývací pokoj s kk 28,2m2, koupelna s WC 6m2, předsíň 6,1m2, balkon 2,3m2, sklep 3,8m2.

Standardem jsou okna s tepelně izolačním dvojsklem, závěsné WC, plovoucí laminátové podlahy ve všech obytných místnostech, balkony - mrazuvzdorná dlažba, vnitřní dveře plné (ze vstupní chodby do obývacího pokoje celoprosklené), obložková zárubeň, kvalitní nerezové
kování, celoobvodové těsnění, vchodové dveře bezpečnostní NEXT (celoplošně pancéřované a protipožární) s vysokotlakým laminátem na povrchu. Kuchyňská linka včetně spotřebičů.

Pražské Letňany nabízí mnoho možností aktivního trávení volného času ať již jste milovníci procházek, inline bruslení, cyklistiky (nové singletrailové stezky). Dále je k dispozici Aquacentrum Letňany, fitness klubu, trampolínovém centru. Další možnosti nabízí multifunkční sportovní centrum BB Arena, ICE Arena pro zimní sporty, Surf Arena se surfařským simulátorem a Hurricane Factory s jediným větrným tunelem v České republice. Nudit se rozhodně nebudete. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N98249.

Typ zakázky:
Prodej
Dispozice bytu:
2+kk
Stav objektu:
Novostavba
Užitná plocha:
44 m²
Umístění v objektu:
2. podlaží
Druh objektu:
Cihlová
Vlastnictví:
Osobní
Balkón:
2 m²
Sklep:
4 m²
Garáž:
1
Energ. nár. budovy:
C - Úsporná
ID zakázky:
N98249
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
PODOBNÉ NEMOVITOSTI