1694 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
46 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
45 fotografií

Prodej vily, 680 m²

Modřínová 150, Všeborovice, Dalovice
Cena na vyžádání

Nabízíme vám luxusní vilu ve funkcionalistickém stylu, která splní veškerá očekávání i těch nejnáročnějších klientů. Nachází se na předměstí Karlových Varů v obci Dalovice, odkud je přes údolí nádherný výhled na město. Tato dvoupodlažní residence (680 m2) s pozemkem o rozloze 2000 m2 byla před 7 mi lety navržena tak, aby se tu noví majitelé cíli komfortně s dostatečným soukromím. Najdete zde vnitřní bazén se saunou s výstupem na terasu a zahradu, garáž pro dvě auta (8 x 8 m), venkovní parkoviště, prostorný prosklený altán s vlastním sociálním zařízením (5 x 12 m). Byly zde použity moderní technologie od tepelného čerpadla až po solární panely.
Dům je situován na jihozápadní stranu. Vstupní halou se šatnou se dostanete do prostorného obývacího pokoje s jídelnou a samostatnou kuchyní značky Ernestomeda s vestavnými spotřebiči Miele a Guttman a praktickou chlazenou spíží. V přízemí dále naleznete samostatnou ložnici s vlastní terasou, koupelnou se sprchou a toaletou, bazén, saunu a prostor pro Relax. V neposlední řadě zaujme technologické řešení celého domu zahrnující technickou místnost s tepelným čerpadlem a plynovým kondenzačním kotlem věhlasné německé značky Viessmann.
Dům je promyšlený do každého detailu.
Ve vstupní hale a obývacím pokoji s jídelnou jsou stěny zdobeny velkoformátovým přírodním kamenem (onyx s podsvícením, silverbraun), který byl dovezen z Itálie. Na všechny podlahy byl použit italský carrarský mramor, jenž jsou vytápěny podlahovým topením.
Všechny místnosti působí prostorně a světle díky výšce stropu 3,2 m a velkoformátovým posuvným oknům (s dálkově ovládanými žaluziemi), jenž spojuje interiér s prostorem terasy a zahrady.
Po vzdušných, dřevem obložených schodech se dostanete do druhého patra. Skrz velkou světlou halu vstoupíme do tří samostatných pokojů, z nichž každý disponuje vlastní šatnou a koupelnou. Ze dvou pokojů je vlastní přístup na prostorné terasy. Vznikl zde prostor i pro kancelář a technickou místnost. Ve druhém patře je podlaha litá.
Solární panely jsou instalovány na střeše domu a slouží k ohřevu vody. Je zde instalován nejnovější ventilační a klimatizační systém s automatickým otevíráním a uzavíráním oken. Po obvodu domu je nainstalován kamerový systém. Všechny systémy domu jsou obsluhovány a podporovány automaticky se schopností dálkového ovládání. Terasy mají automaticky zatmívací zastřešení od společnosti Renson. V domě je centrální vysavač Husky s integrovanou hadicí ve zdech.
Vila je absolutní dokonalostí moderní architektury, designu a nejnovějších technologií, jenž poskytují majitelům nadstandardní bydlení. Centrum Karlových Varů je vzdálené pouhé 4 km.
V obci je veškerá občanská vybavenost: obecní úřad, ZŠ a MŠ Dalovice, Střední Logistická škola, pošta Dalovice, obvodní a oční ordinace, potraviny Cherry H&H, Bus MHD, restaurace, večerka, veterinární klinika, TJ Čechie Dalovice, dětské hřiště. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N97509.

Typ zakázky:
Prodej
Stav objektu:
Velmi dobrý
Užitná plocha:
680 m²
Plocha pozemku:
2 000 m²
Plocha zahrady:
2 000 m²
Typ nemovitosti:
Vila
Poloha domu:
Samostatný
Typ domu:
Patrový
Terasa:
ANO
Bazén:
30 m²
Garáž:
2
Parkovací místo:
1
Energ. nár. budovy:
B - Velmi úsporná
ID zakázky:
N97509
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
PODOBNÉ NEMOVITOSTI