1709 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
47 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
27 fotografií

Prodej rodinného domu, 234 m²

Tvarožná Lhota 80, Tvarožná Lhota
6 825 000 Kč (za nemovitost)
včetně provize realitní kanceláře (veškerý finanční a právní servis, přepis médií)

CENA K JEDNÁNÍ. Exkluzivně nabízím k prodeji rodinný dům, po velmi zdařilé a perfektní rekonstrukci (v roce 2008), v obci Tvarožná Lhota. Příjezdová komunikace je asfaltová. Nemovitost je přístupná jak z hlavní ulice, tak i z komunikace za domem. Dostupnost autem, či autobusem (zastávka autobusu je cca 5 minut chůzí od domu. Vzdálenost do Strážnice (veškerá občanská vybavenost) - 4 km, do okresního města Hodonína - 22 km a krajského města Brna - cca 80 km (po dálnici D2 - cca 94 km).
Nemovitost je rozdělena na dvě části, starší a novou. Konstrukce starší části domu je z kamene a kotovice (šířka stěn je 80 cm, z toho je 60 cm původní zdivo a nově: vzduchová izolace a sádrokarton), nová část je dřevostavba.. Na starší části je sedlová střecha s pálenými taškami, u dřevostavby je šindel. Nemovitost je napojena na elektřinu (220V a 380V s "nočním" proudem), veřejný vodovod a kanalizaci. Plyn je na hranici pozemku bez přípojky. Zdrojem teplé vody je bojler, tepla - v kuchyni pod dlažbou je podlahové topení a to samé je i v podkroví. Jsou zde i nová krbová kamna zajišťující příjemné teplo, což při dnešních výrazných cenách energií "hraje" významnou roli. Dva okruhy přímotopů s vlastními termostaty v přízemí (jeden okruh) a v podkroví (druhý okruh). Na půdě se nachází router, klimatizace (místnosti v podkroví jsou klimatizovány) a okruhy přímotopů. Zdařilou rekonstrukcí proběhla i média: elektřina je v mědi, voda a odpady jsou v plastu. Vstupní dveře, okna i dveře na terasu jsou ze dřeva (Eurookna).
Užitná plocha:
Dům je 5+1 se dvěma koupelnami (7 m2 a 9m2) a dvěma garážemi (48 m2 a 32 m2). Rozměry pokojů: ložnice 1 - 10 m2, ložnice 2 - 12 m2, ložnice 3 - 32 m2, hala 15 m2, šatna 8 m2, vstupní chodba s vestavnou skříní 10 m2,
kuchyň 20 m2, obývací pokoj 20 m2, sklep 12 m2, terasa 18 m2, dvorek 150 m2 (okrasná zahrádka se samozavlažovacím systémem). Ve spodní koupelně je rohová vana s umyvadlem a toaletou, v horní je velký sprchový kout s umyvadlem a s toaletou. Ve vrchní garáži je montážní jáma s vchodem do sklepa a na půdu s "letní kuchyní". Ve spodní garáži je pračka, sušička, bojler a pracovní dřez. Tato místnost má i dálkově ovládaná vrata. Lze přikoupit i menší zahrádku v těsné blízkosti domu (u terasy).
Dům je suchý k okamžitému nastěhování. V obci je mateřská škola, základní škola (1 - 5, dále ve Strážnici) obchod COOP, restaurace, sportoviště, dětský lékař - jinak ve Strážnici. Dále ke Tvarožné Lhotě náleží, hojně navštěvovaná, rekreační oblast Lučina s přírodním koupalištěm.
Doporučuji prohlídku této velmi vkusně zrekonstruované nemovitosti. Dům lze používat jak k okamžitému bydlení, bez jakýchkoliv úprav. Jsem též schopen zajistit financování koupě tohoto pěkného domu pomocí profesionálního hypotečního partnera, nebo produktem "Chytře bydlím" (leták ve fotografiích nebo u makléře). Na PENB se ode dneška pracuje, proto nyní uvádím tříd Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N96104.

Typ zakázky:
Prodej
Stav objektu:
Po rekonstrukci
Užitná plocha:
234 m²
Plocha pozemku:
313 m²
Typ nemovitosti:
Rodinný
Poloha domu:
Samostatný
Typ domu:
Patrový
Sklep:
ANO
Terasa:
ANO
Garáž:
ANO
Energ. nár. budovy:
G - Mimořádně nehospodárná
ID zakázky:
N96104
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
HYPOTEČNÍ KALKULAČKA
Hodnota nemovitosti
6 825 000 Kč
Výše úvěru
Vlastní zdroje
Doba splácení
let
Tato nemovitost již od měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,79 %.
Zjistit více informací
PODOBNÉ NEMOVITOSTI