1711 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
47 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
31 fotografií

Prodej rodinného domu, 140 m²

Krakovec
8 900 000 Kč (za nemovitost)

Stačí pouze necelá hodina cesty z okraje Prahy a ocitnete se v pohádce. Konkrétně v pohádce „Ať žijí duchové“ jelikož k prodeji nabízíme venkovskou usedlost v obci Krakovec, nad kterou ční filmový hrad Brtník z této pohádky. Pohádkově působí i samotná nemovitost díky okolní přírodě a klidu.

Obec Krakovec leží v malebné krajině chráněné krajinné oblasti Křivoklátsko 15 km jihozápadně od Rakovníku.

Dům je jednopodlažní cihlová stavba zkolaudována v roce 2000 se zastavěnou plochou 162 m2, užitná je pak 140 m2. Jeho dispozice je 5+KK s rozsáhlým půdním prostorem, půda se rozprostírá po celé ploše domu a slouží jako úložný prostor. Topit je možno krbem, kamny nebo elektřinou. Voda je přivedena ze studny a je vydáno stavební povolení i na studnu novou. Kanalizace je svedena do jímky. Dům byl zamýšlen jako dvougenerační a má tedy 2 hlavní vchody + jeden ze zimní zahrady. Odstraněním příčky je z něj jeden prostorný dům. Minimální úpravou je možno vytvořit opět dům se dvěmi bytovými jednotkami a samostatnými vchody.

Nedaleko domu je k dalšímu využití podsklepená terasa s nedokončenou udírnou o rozloze 32 m2. V současnosti složí jako sklep pro uložení plodin ze zahrady. Dům nabízí také terasu, která je ideální pro posezení a grilování a zimní zahradu, kde lze relaxovat i v zimě.

Tohle vše se nachází na rozlehlém pozemku o výměře 8.700 m2, který nabídne dostatek prostoru, vzrostlé stromy a dva rybníky.

Objekt je celoročně obyvatelný a aktuálně i obývaný, ale vzhledem ke svému stavu by si zasloužil trochu péče a menší či větší rekonstrukci. Pokud byste to chtěli vzít ,,od podlahy'' ve fotkách s vámi sdílíme inspiraci v podobě vizualizací a samozřejmě půdorys pro vaši představu o rozložení místností.

Celkově je to velmi atraktivní nemovitost pro ty, kteří hledají prostorný dům s velkým pozemkem, nádhernou zahradou a chtěli by si dům zrekonstruovat dle vlastních představ. Dům je ideální pro rodiny, které chtějí žít v klidném a krásném prostředí, které nabízí venkovská lokalita, a přesto být v dosahu soběstačného města, kterým Rakovník je.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N96007.

Typ zakázky:
Prodej
Stav objektu:
Velmi dobrý
Užitná plocha:
140 m²
Plocha pozemku:
8 700 m²
Typ nemovitosti:
Rodinný
Poloha domu:
Samostatný
Typ domu:
Přízemní
Energ. nár. budovy:
G - Mimořádně nehospodárná
ID zakázky:
N96007
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
HYPOTEČNÍ KALKULAČKA
Hodnota nemovitosti
8 900 000 Kč
Výše úvěru
Vlastní zdroje
Doba splácení
let
Tato nemovitost již od měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,79 %.
Zjistit více informací
PODOBNÉ NEMOVITOSTI