1710 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
47 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
23 fotografií

Prodej rodinného domu, 132 m²

Koleč 65, Koleč
Cena na vyžádání

Ve výhradním zastoupení vlastníka si Vám dovoluji nabídnout patrový rodinný dům v obci Koleč, okr. Kladno. Obec Koleč se nachází 11 km severovýchodně od Kladna a 20 km od Prahy-Veleslavín. Obec spadá do systému PID z Prahy-Veleslavín trvá cesta do obce 45 minut a z Kladna 20minut. Z obce je rovněž autobusové spojení do Kralup nad Vltavou. V obci je škola, mateřská škola, pošta, restaurace a obchod.
Nemovitost se nachází v klidné části obce, mimo hlavní silnici v blízkosti Základní školy. Jedna se o patrový rodinný dům, který prošel celkovou rekonstrukcí. Před 3 roky byla provedena výměna oken za plastové, zateplení a výměna střechy a rovněž zateplení fasády. Příjezdová komunikace je asfaltová obecní, voda je z obecního vodovodního řádu. Kanalizace je řešena vlastním septikem. Na pozemku je i vlastní studna. Podlahová plocha domu je 81 m2, dále je na půdě o velikosti 51 m2 možno vybudovat další podkrovní místnosti. Celková užitná plocha domu je tedy 132 m2.
Dům je dispozičně řešen jako 4+1, přičemž v přízemí po vstupu do domu se nachází chodba z níž je vstup do kuchyně spojené s obývacím pokojem, koupelny a samostatného WC. Z chodby vedou schody do 1. patra kde se nachází 3 pokoje přičemž z jednoho z nich je vstup na balkon o velikosti 4,4m2. Z chodby v 1. patře je skládací vlez na půdu, která je zateplená a je zde možné vbudovat další obytné místnosti. Zastavěná plocha s nádvořím je 146 m2.
Z kuchyně je vstup na dvorek kde je vybudováno posezení. Vedle vchodu do domu je kolna o velikosti 10 m2. Vytápění domu je zajištěno plynovým kondenzačním kotlem.
Doporučuji prohlídka. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem s jehož vyřízením Vám pomohou naši finanční specialisté. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N95985.

Typ zakázky:
Prodej
Stav objektu:
Velmi dobrý
Užitná plocha:
132 m²
Plocha pozemku:
170 m²
Typ nemovitosti:
Rodinný
Poloha domu:
Samostatný
Typ domu:
Patrový
Energ. nár. budovy:
G - Mimořádně nehospodárná
ID zakázky:
N95985
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
PODOBNÉ NEMOVITOSTI