1704 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
47 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
30 fotografií

Prodej komerčního objektu Ubytování, 2 058 m²

U Můstku, Jáchymov
Cena na vyžádání

Exkluzivně přináším nabídku prodeje Sport hotelu Můstek v Krušných horách. Nachází se přímo na úpatí Hadí hory v obklopení jáchymovských lesů. Díky své jedinečné poloze nabízí svým hostům maximum klidu, soukromí, ale hlavně celou řadu sportovního vyžití a relaxace po celý rok. Hotel má převážně stálou a zavedenou klientelu.
Nabízí ubytování až pro 130 hostů, restauraci se 75 místy, zahrádku pro 52 lidí, klubovnu pro 60 lidí, dvě učebny po 20 místech k sezení, dětskou hernu a pro večerní posezení u dobrého koňaku stylový klub pro 12 lidí. Hotel je ideální pro pořádání teambuildingových akcí, svateb, škol v přírodě, lyžařských výcviků, sportovních soustředění ale i pro ubytování jednotlivců. Hotel nabízí celou řadu možností sportovních aktivit, a to hlavně multifunkční hřiště s možností hraní tenisu, nohejbalu, basketbalu, volejbalu, fotbálku a řadou dalších míčových her. Pro relax a odpočinek je k dispozici balneoprovoz, jehož součástí jsou masáže, finská sauna se zchlazovacím bazénem, infrasauna, vířivka a k dispozici je také posilovna. Samozřejmě nechybí řada volnočasových aktivit, jako je kulečník, fotbálek, karty nebo ping-pong. Místo je skvělým výchozím bodem pro letní i zimní sporty, turistické, cyklistické i běžkařské výpravy. V okolí je celá řada zajímavých a oblíbených turistických cílů.
Hotel má samozřejmě kompletní zázemí pro personál v podobě dvou pokojů a tří bytů o dispozici 2+kk a 3+kk. Nechybí ani lyžárna, recepce a plně vybavená profesionální kuchyň.
Hotel se prodává kompletně zařízený a je možné pokračovat v provozování hotelu a využít tak potenciál již rezervovaných pobytů jak individuálních, tak skupinových. Je také navázána spolupráce s celou řadou škol, sportovních organizací a firem, které zde pořádají různé pobytové akce, lyžařské výcviky, poznávací pobyty, firemní akce a celou řadu dalších. Roční výnos je více jak 12%. Návratnost investice méně jak 10 let. Součástí prodeje je i autobus, který je možné využít pro transport ubytovaných hostů, a to nejen do nedalekých lyžařských středisek Klínovec, Jáchymov, nebo Fichtelberg. V zimních měsících jezdí k hotelu SKIbus, který vozí lyžaře do nedalekých skiareálů. K dispozici je také čtyřkolka s korbou.
Pro hotelové hosty je k dispozici parkoviště pro osobní vozy i autobusy. Celková výměra pozemků je 5.124 m2, což přináší majitelům možnosti dalšího rozvoje nemovitosti.
Hotel prošel v minulých letech postupnou rekonstrukcí, a to včetně vytápění, oken, vnější obálky budovy, střechy i interiérů. Rekonstrukcí prošla také plynová kotelna, která vytápí celý objekt a ohřívá též teplou užitkovou vodu. Hotel má vlastní zdroj pitné vody a čističku odpadních vod.
Celková užitná plocha hotelu je 2.058 m2. Pro bližší informace a prohlídku nemovitosti kontaktujte makléře. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N95478.

Typ zakázky:
Prodej
Typ nemovitosti:
Komerční
Užitná plocha:
2 058 m²
Plocha pozemku:
5 124 m²
Stav objektu:
Velmi dobrý
Energ. nár. budovy:
G - Mimořádně nehospodárná
ID zakázky:
N95478
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.