1696 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
49 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
24 fotografií

Prodej bytu 3+1, 110 m²

Kamenný Přívoz 280, Kamenný Přívoz
4 500 000 Kč (za nemovitost)

Chcete bydlet v dosahu hlavního města a zároveň na klidném místě v dosahu přírody? Pak je tento byt určen právě pro Vás.
Ve výhradním zastoupení majitele si Vám dovoluji nabídnout byt 3+1, 76 m2 v obci Kamenný Přívoz, okr. Praha-západ. Obec Kamenný Přívoz se nachází 4km jižně od Jílového u Prahy, kde je veškerá občanská vybavenost a 24 km od Prahy. V obci je pošta, železniční zastávka a autobus PID k metru Budějovická. Dále je 50 km vzdálen ski areál Monínec.
Byt je v osobním vlastnictví, nachází se v domě o 5 bytech v 1 NP bez výtahu. Byt je dispozičně řešen jako 3+1 přičemž při vstupu do bytu se nachází chodba z níž se vchází do kuchyně a dvou ostatních pokojů. Dále je v chodbě koupelna a samostatné WC, z kuchyně se vchází do obývacího pokoje. Z obývacího pokoje je vstup na balkon s výhledem do zeleně. Byt prošel částečnou rekonstrukcí, na stěnách jsou sádrokartony, nová elektrika, voda v plastu, nové obklady v koupelně i na WC. Byt je bez vybavení a nový majitel musí počítat s koupí kuchyňské linky, podlahové krytiny a interiérových dveří se zárubněmi dle vlastního výběru.
K bytu dále náleží prostory o velikosti 34 m2, které se nacházejí pod bytem s vlastním vchodem kde lze vybudovat další bytovou jednotku případně propojit s bytem a tím vybudovat mezonetový byt o velikosti 110 m2. Dále k bytu náleží parkovací stání a společné posezením.
Dům prošel částečnou rekonstrukcí plastová okna, zateplení. Konstrukce domu je panelová. Za zmínku jistě stojí možnost vybudování krbu nebo vytápět krbovými kamny vzhledem k existenci komínu a tím podstatně uspořit za teplo. Příjezdová komunikace je obecní.
Doporučuji prohlídka. Naše společnost je schopna zajistit na tuto nemovitost financování u našeho finančního partnera nebo finančním produktem Chytře bydlím. Cena k jednání.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N95468.

Typ zakázky:
Prodej
Dispozice bytu:
3+1
Stav objektu:
Dobrý
Užitná plocha:
110 m²
Umístění v objektu:
1. podlaží
Druh objektu:
Panelová
Vlastnictví:
Osobní
Balkón:
ANO
Energ. nár. budovy:
G - Mimořádně nehospodárná
ID zakázky:
N95468
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
HYPOTEČNÍ KALKULAČKA
Hodnota nemovitosti
4 500 000 Kč
Výše úvěru
Vlastní zdroje
Doba splácení
let
Tato nemovitost již od měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,79 %.
Zjistit více informací
PODOBNÉ NEMOVITOSTI