1693 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
46 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky

Prodej bytu 2+1, 51 m²

Horská 179, Hořejší Vrchlabí, Vrchlabí
5 249 000 Kč (za nemovitost)
Majitel má právo vybrat zájemce dle vlastních kritérií.

Jedná se o apartmán (ateliér) nikoliv o byt. Co tak mít krásný horský apartmán (ateliér), který Vám zajistí pravidelný pasivní příjem a zároveň místo, kde kdykoliv můžete vyrazit se svou rodinkou na pořádnou rekreaci? Moderní prémiový apartmán je součástí luxusního resortu z roku 2021, nacházející se v samotném srdci Krkonoš v malebném městečku Vrchlabí, 10 km od Špindlerova Mlýnu. Díky velkému zájmu turistů se jedná o skvělou investiční příležitost.

Vzdušný apartmán o dispozicí 2+1 s balkónem a oddělenými vstupy do pokojů, podpořený recepcí, wellnessem a golfovým trenažerem v resortu, je na prodej. Převládají zde decentní pastelové barvy a přírodní kvalitní materiály. Centrální rekuperace, podlaha z masivního dřeva značky Kährs, italská dlažba Timeless, čipový vstup a mnoho dalšího. Apartmán je na míru kompletně zařízen kvalitním nábytkem včetně všech spotřebičů.

Jistě Vy i Vaši hosté oceníte vlastní parkovací stání v resortu za bezpečnostní závorou. Nabíjecí stanice pro elektrické vozidla je samozřejmostí. Dále samostatný sklep, kam můžete uložit kola, lyže a další věci. Navíc je vybaven vyhřívaným držákem na lyžáky, který se bude v zimním měsících hodit, to mi věřte.

Resort Vám a Vašim hostům dopřeje služby soukromého wellness s vířivkou, finskou saunou, Kneippovým chodníkem, zážitkovou sprchou... Není nic lepšího než se po dlouhé túře či celodenním lyžování pořádně prohřát v sauně a odpočinout si ve vířivce se sklenkou dobrého vína.

Navíc je v areálu i konferenční místnost, která se nabízí klientům. Součástí areálu je i dětské hřiště.

Pokud Vás láká pasivní příjem a nechcete mít žádné starosti, resort Vám vše zajistí (praní, úklid, …) Apartmán má svoji webovou stránku, kterou ocení Vaši klienti a lze ji vyžívat pro marketingové účely. Apartmán je vhodný až pro 4 osoby a může Vám zajistit slušné peníze. Za jednu noc se účtuje od 1.300 tisíc Kč (oprava z videa).

Resort je umístěn na strategickém místě ve Vrchlabí, odkud je to coby kamenem dohodil na nejlepší české sjezdovky. Nejbližší je ski areál Kněžický Vrch, za pouhých pár minut jízdy dorazíte do moderního skiareálu Herlíkovice-Bubákov a milovníci luxusu se mohou vydat do nejlepšího českého lyžařského střediska skiareálu Špindlerův Mlýn.

V létě oceníte náročnější vysokohorskou turistiku Krkonošskou přírodou. Na cyklisty v okolí čekají desítky kilometrů cyklostezek odlišné úrovně a délky. Můžete dojet třeba do Špindlerova Mlýna, projít si krásnou kolonádu Jánských lázní, či třeba přijďte pozdravit zvířátka do Královodvorské Zoo.

Zkrátka, ideální kombinace mezi investicí a vlastním užitkem, posuďte sami.

Na prohlídce na viděnou.
Ps. Golfový trenažer byl nahrazen konferenční místností (oprava z videa). Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N94696.

Typ zakázky:
Prodej
Dispozice bytu:
2+1
Stav objektu:
Novostavba
Užitná plocha:
51 m²
Umístění v objektu:
2. podlaží
Druh objektu:
Cihlová
Vlastnictví:
Osobní
Sklep:
5 m²
Lodžie:
6 m²
Parkovací místo:
1
Energ. nár. budovy:
B - Velmi úsporná
ID zakázky:
N94696
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
HYPOTEČNÍ KALKULAČKA
Hodnota nemovitosti
5 249 000 Kč
Výše úvěru
Vlastní zdroje
Doba splácení
let
Tato nemovitost již od měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,09 %.
Zjistit více informací
PODOBNÉ NEMOVITOSTI