1702 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
47 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
26 fotografií

Prodej domu Na klíč, 128 m²

Učitelská 300, Sokolov
8 500 000 Kč (za nemovitost)

Nabízíme k prodeji rodinný dům řadový, který bude postaven tzv. "na klíč" a jenž je prozatím ve stadiu plánované výstavby. Předpokládané dokončení stavby je plánováno nyní cca 4-5 měsíců pro dokončení stavby - nyní lze ještě uskutečnit klientské změny (po podepsání smluvní dokumentace). Jedná se o ŘRD v soustavě čtyř domů, které jsou v jedné linii, napojeny dvěma stěnami a hranami pozemku, ptž jednou stěnou a jednou hranou pozemku. Ke každému z domů náleží zahrada o výměře cca 250m2. Zahrady budou mírně svažité na jižní stranu a budou přístupné po společné komunikaci, která bude vedena po spodní hraně pozemku (okolo pozemku). Všechny domy na sobě budou nezávislé. Budou to domy dvoupodlažní, se sedlovou střechou a s užitnou plochou domu cca 127 m2. Dispozice domu je 4+1. Plánovaný dům bude nepodsklepený. V 1. NP se nachází vstup do domu, WC, kuchyně se spíží, úklidová komora, obývací pokoj s jídelnou a vstupem na terasu (o výměře 12,7m2), která spojuje dům se zahradou. Ve vyšším podlaží jsou tři pokoje, šatna a koupelna s WC. Dále se zde nachází prostorný balkón, jenž je přímo přístupný ze dvou pokojů. K domu bude připraveno jedno kryté parkovací stání (pro jeden automobil) o výměře cca 19m2. Objekt je napojen na obecní vodovod, veřejnou kanalizaci. Dům má podlahové vytápění v kombinaci s deskovými otopnými tělesy. Vytápění, zároveň i ohřev teplé vody, bude řešeno kombinovaným kondenzačním plynovým kotlem GEMINOX THRS 19 B-120 DUO, alternativně elektrickým kotlem. Vše je doplněno rekuperací ORCON HRC 450 MaxComfort umístěné v půdním prostoru tak, aby stavba splňovala nejvyšší standardy na úsporu energie pro vytápění a výměnu vzduchu. Stavba je vedena v energetickém štítku jako úsporná. Dům je zateplen ETICS s tepelnou izolací ISOVER EPS GREYWALL tl. 260mm v energetické třídě "B", okna jsou plastová s izolačním trojsklem.
Financování lze rovněž řešit po 3 etapách výstavby, tzn. 1./ pozemek a základy, 2./ hrubá stavba, 3./ vnitřní stavební práce + dokončovací stavební práce + terénní úpravy, vše bude smluvně podloženo.
Pouze u nás vám zajistíme moderní financování až na 35 let, bez ohledu na věk a prokazování příjmů, či nutnosti předkládat daňové přiznání (u podnikatelů). Zeptejte se nás a BYDLETE CHYTŘE!
Více informací vážným zájemcům bude předloženo na vyžádání, nebo při osobním jednání s investorem.






Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N93288.

Typ zakázky:
Prodej
Stav objektu:
Ve výstavbě
Užitná plocha:
128 m²
Plocha pozemku:
400 m²
Plocha zahrady:
250 m²
Typ nemovitosti:
Na klíč
Poloha domu:
Řadový
Typ domu:
Patrový
Terasa:
13 m²
Parkovací místo:
1
Energ. nár. budovy:
B - Velmi úsporná
ID zakázky:
N93288
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
HYPOTEČNÍ KALKULAČKA
Hodnota nemovitosti
8 500 000 Kč
Výše úvěru
Vlastní zdroje
Doba splácení
let
Tato nemovitost již od měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,79 %.
Zjistit více informací
PODOBNÉ NEMOVITOSTI