1704 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
47 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
69 fotografií

Prodej komerčního objektu Ostatní, 500 m²

Libina 13, Libina
16 990 000 Kč (za nemovitost)

Patříte mezi ty, kteří se nebojí ušpinit si v práci ruce? Hledáte vhodnou příležitost k investici okolo aut a je pro vás důležité kvalitní zázemí? Tak se mrkněte na naši novou nabídku, která je extrémně zajímavá, bohatá a rozhodně se neobjevuje každý den.

K dispozici pro vás máme prostor benzinové pumpy se zázemím, které bylo instalováno cca v roce 2001 a nabízí mj. nádrže na palivo o celkovém objemu 31.000 l.

Pumpa aktuálně není v provozu, což se ale nedá říci o autoservisu, kde se naopak dveře netrhnou, neboť jde o kompletně vybavený autobyznys se zavedenou klientelou, který je připraven na servisování jednak osobních aut, ale také těch nákladních. Z vybavení je možné jmenovat např. 6 vrat, 2 montážní jámy, pumpy na olej, mycí stůl, geometrie, klimatizace, pneuservis, desta, soustruh, ohýbačka, kočka na zdvihání motoru do 3,5 t, veškeré nářadí a příslušenství potřebné k provozu přesně tak, jak je patrné z fotografií. Hlavní prostor rozdělen na 2 části, dále je zde sklad, který lze využít třeba jako shop k benzince, dílna a technické zázemí.

Součástí prodeje jsou také 2 velké bytové jednotky o atypické dispozici, které byly rekonstruoványobsazeny nájemníky v roce 1997 a které jsou aktuálně obsazeny nájemníky, jeden byt je v přízemí a druhý v 1.NP. Další prostor v 1. podlaží byl namyšlen jako ubytování pro zaměstnance, je zde několik pokojů a společné sociální zázemí a případně lze rovněž rozdělit např. na 2 další byty.

Dům je napojen na všechny sítě, plyn se nevyužívá. Výhodou je vlastní zdroj vody, topení zajišťují 2 automatické kotle na tuhá paliva. Pozemek okolo domu představuje zahrada s velkou pergolou a bazénem a významnou část tvoří také parkoviště k servisu a pumpě.

Tato nemovitost si rozhodně zaslouží, aby nový majitel naplno využil potenciál, který nabízí. Lze tady výborně skloubit bydlení a podnikání my jsme velmi zvědaví, kdo se toho chopí.

Budeme se na vás těšit na prohlídce, kde je možné některé detaily konzultovat přímo s jedním z majitelů, který sám dlouhá léta servis provozuje.
Na vyžádání můžeme další ilustrační foto stavu bytů zaslat do mailu. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N91597.

Typ zakázky:
Prodej
Typ nemovitosti:
Komerční
Užitná plocha:
500 m²
Plocha pozemku:
3 688 m²
Stav objektu:
Dobrý
Energ. nár. budovy:
G - Mimořádně nehospodárná
ID zakázky:
N91597
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
HYPOTEČNÍ KALKULAČKA
Hodnota nemovitosti
16 990 000 Kč
Výše úvěru
Vlastní zdroje
Doba splácení
let
Tato nemovitost již od měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,79 %.
Zjistit více informací