1672 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
49 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
14 fotografií

Prodej pozemku Bydlení, 19 145 m²

Cheb 61, Skalka, Cheb
Rezervováno

Nabízíme na prodej soubor stavebních parcel určených k rekreačnímu účelu o celkové rozloze 19 145 m2 situovaných v k.ú. Skalka u Chebu. Tato plocha se skládá z osmi stavebních parcel, komunikace a společné plochy. Pozemky jsou kompletně vybaveny inženýrskými sítěmi: elektřina, voda, kanalizace - ČOV. Přístup je z obecní asfaltové komunikace. Veškerá technická dokumentace tohoto projektu je k dispozici na vyžádání v RK.
Parcely určené pro výstavbu o ploše od 878 až 1683 m2 se nabízí za 2700,-Kč/m2. Cena zahrnuje podíl 1/8 společné plochy areálu a komunikace. Toto umožňuje všem vlastníkům jednotlivých parcel využití společné plochy ke sportovním aktivitám a přímému přístupu k vodě.
Jedná se o jedinečnou příležitost pořídit si nemovitost na břehu vodní nádrže Skalka přímo u vyhlídkové skály, a zároveň v těsné vzdálenosti od města Cheb a proslulého lázeňského města Františkovy lázně. Současný územní plán připouští kromě soukromé rekreace též komerční využití (ubytování, služby slučitelné s rekreací), vzniká zde prostor pro dnes populární glamping. Vodní nádrž Skalka je vyhledávaná pro vodní sporty, rybaření, kempování, její široké okolí je protkáno cyklostezkami až do Německa. Díky jedinečnému umístění areálu a jeho velkorysé rozloze je tato nabídka v dané lokalitě ojedinělá. V případě zájmu kontaktujte níže uvedenou realitní makléřku a domluvte si nezávaznou prohlídku. Při komunikaci uvádějte prosím číslo zakázky 91120.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N91120.

Typ zakázky:
Prodej
Druh pozemku:
Bydlení
Celková plocha:
19 145 m²
Komunikace:
Asfaltová
ID zakázky:
N91120
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.