1695 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
46 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
30 fotografií

Prodej rodinného domu, 489 m²

Vacov 122, Vlkonice, Vacov
10 500 000 Kč (za nemovitost)
cena je včetně provize RK a kompletního právního servisu

V exkluzivním zastoupení nabízím k prodeji dvougenerační rodinný dům - vilu v Jižních Čechách v krásném podhůří Šumavy. Objekt se nachází v obci Vacov ležící nedaleko vrchu Javorníku s oblíbeným lyžařským areálem Javorník a známou Klostermannovou rozhlednou.

Dům se nachází v klidné vilové čtvrti a nyní slouží jako rodinný penzion, jednoduchou úpravou lze přeměnit na dvougenerační bydlení nebo vlastní bydlení spojené s podnikáním a pronájmem apartmánů. Celková kapacita penzionu je 19 lůžek a nabízí ubytování v 5 pokojích s vlastními koupelnami a příslušenstvím.

Velkoryse a účelně řešená nemovitost je rozčleněna do třech podlaží:

V přízemí (1.NP) se nachází vstupní hala se schodištěm, dobře dispozičně řešená hlavní obytná část domu rozčleněná na relaxační zónu - velkou společenskou místnost s krbem a menším barem a jídelnu, ze které je přímý výstup na terasu a do zahrady. V přízemí se dále nachází velká, plně vybavená profesionální kuchyň, pokoj (ložnice) a 2x sociální zařízení (uzpůsobené též pro osoby se sníženou pohyblivostí). Nechybí ani kvalitní wellness se saunou, sprchou a relaxačním bazénem s výkonnou vířivkou.

V 1. patře (2.NP) najdeme celkem 5 prostorných samostatných pokojů -apartmánů. Všechny pokoje mají k dispozici vlastní předsíň a koupelnu se sprchovým koutem a toaletou.

V suterénu (1.PP) se nachází prostorná garáž pro dvě vozidla s možností uložení jízdních kol, motocyklů a lyží, provozní místnost s přípravou pro masážní technologie nebo malé fitness, sociální zařízení a technické zázemí domu: (kotelna s technologií vytápění a TUV, skladové prostory, místnost technologie bazénu).

Dům lemuje pěkná udržovaná zahrada, k posezení vybízí prostorná terasa s venkovním krbem s bezbariérovým přístupem z obývacího pokoje.

Dům je ve výborném stavu, napojen na všechny inženýrské sítě (elektřina, obecní vodovodní řád, kanalizace). Vytápění je ústřední, kotlem na dřevoplyn ATMOS, ohřev TUV kotlem + elektrickým bojlerem (zásobník 1000 dm3). Parkování na vlastním parkovišti před objektem.

Ideální místo pro zdravé bydlení i podnikání, městys Vacov nabízí kompletní občanskou vybavenost (MŠ, ZŠ, lékaři, pošta, lékárna). V zimě je nejbližší lyžování na Javorníku (5 minut autem), oblíbený lyžařský areál Zadov - Churáňov (15 minut autem). V létě pak všichni ocení blízké přírodní koupaliště Rohanov, čisté lesy plné hub a daleké výhledy z blízké rozhledny. Zájemci vyznávající aktivní životní styl využijí zajímavé možnosti pro výlety do blízkého i vzdálenějšího okolí i velké množství cyklostezek na Kašperské Hory, Javorník, Churáňov a Horskou Kvildu.

Financování hypotékou je bezproblémové a pokud by se stalo, že na hypotéku nedosáhnete kvůli nízké bonitě, máme pro vás jako jediní na trhu alternativní způsob financování bez prokazování příjmů. Což zejména v této době může být způsob, jak si pořídit vysněné bydlení tam, kde to jinde nejde.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N85953.

Typ zakázky:
Prodej
Stav objektu:
Velmi dobrý
Užitná plocha:
489 m²
Plocha pozemku:
500 m²
Plocha zahrady:
333 m²
Typ nemovitosti:
Rodinný
Poloha domu:
Samostatný
Typ domu:
Patrový
Sklep:
75 m²
Bazén:
8 m²
Garáž:
ANO
ID zakázky:
N85953
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
HYPOTEČNÍ KALKULAČKA
Hodnota nemovitosti
10 500 000 Kč
Výše úvěru
Vlastní zdroje
Doba splácení
let
Tato nemovitost již od měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,09 %.
Zjistit více informací
PODOBNÉ NEMOVITOSTI