1701 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
48 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
19 fotografií

Prodej komerčního objektu Restaurace, 793 m²

Prokopa Holého 466, Horní Předměstí, Trutnov
14 999 000 Kč (za nemovitost)
Cena včetně provize RK a právních služeb. O ceně je možno jednat.

Nabízíme k prodeji komerční objekt o celkové užitné ploše 793,3 m2, sloužící z větší části jako provozovna restaurace. V přízemí se nachází menší prodejna potravin. V zadní části budovy je umístěna výměníková a tlaková stanice (276,94 m2), která se na základě stávající smlouvy s ČEZ Teplárenská a.s. podílí z 34,61 % na nákladech na opravy a zachování společných částí.

Objekt se nachází v zástavbě obytných domů, tvořících sídliště, v ulici Prokopa Holého v Trutnově. V blízkosti sídliště se postavena základní škola. Budova je napojena na rozvod elektrické energie, veřejný vodovod, veřejnou kanalizaci, horkovod a zemní plyn je na hranici pozemku.

Objekt je dvoupodlažní, nepodsklepený. Je založen na betonových patkách a betonových pasech. Jedná se o železobetonový montovaný skelet. Stropní konstrukce jsou provedeny z železobetonových panelů. Část obvodových stěn je vyzděna, z části jsou stěny provedeny z lehkého obvodového pláště (tzv. boletické panely). Střecha je plochá. Její konstrukci na betonových panelech tvoří škvárový násyp v tl. 3-13 cm, plynosilikát v tl. 20 cm, asfaltopískový koberec a dřívější lepenka byla před několika lety nahrazena hydroizolační PVC fólií určenou na ploché střechy. Objekt má provedeny vnitřní svody. Okna jsou dřevěná zdvojená, dveře uvnitř objektu dřevěné. Schodiště z 1. NP do 2. NP je ocelové se stupni z terasa.

V objektu jsou nainstalovány rozvody topení s radiátory, současný majitel však vytápí objekt elektrickými přímotopy. Celé 2. NP slouží jako restaurace. tuto tvoří celkem čtyři místnosti z nichž v jedné je umístěn bar s výčepem, se zázemím pro personál v jedné části a stoly s židlemi pro hosty v druhé části. Druhá místnost rovněž slouží pro běžné hosty restaurace. Další místnost je užívána z části jako salonek a z části pro umístění zábavního zařízení (kulečník, billiard, elektronické šipky apod.). Poslední, největší místnost, slouží jako sál s tanečním parketem, kde je možno zajistit až 100 míst k sezení. V 1. NP je prodejna potravin a sociální zařízení pro muže a ženy, které náleží k restauraci.

Venkovní omítky jsou v převážné části provedeny z břízolitu, v části je provedena keramická mozaika, v části je proveden lehký obvodový plášť. Vnitřní omítky jsou štukové, místnosti ve 2. NP jsou obloženy dřevěným obkladem. V objektu je instalován výtah o nosnosti 500 kg. Klempířské konstrukce jsou provedeny z pozinkovaného plechu. Objekt je užíván od roku 1971.

Objekt je možno nadále provozovat jako restauraci a prodejnu potravin, případně lze uvažovat o rekonstrukci na bytové jednotky. Vzhledem k lokalitě by po takových bytech byla velká poptávka. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N84531.

Typ zakázky:
Prodej
Typ nemovitosti:
Komerční
Zastavěná plocha:
526 m²
Užitná plocha:
793 m²
Plocha pozemku:
526 m²
Stav objektu:
Dobrý
Energ. nár. budovy:
G - Mimořádně nehospodárná
ID zakázky:
N84531
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
HYPOTEČNÍ KALKULAČKA
Hodnota nemovitosti
14 999 000 Kč
Výše úvěru
Vlastní zdroje
Doba splácení
let
Tato nemovitost již od měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,79 %.
Zjistit více informací