1690 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
49 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
30 fotografií

Prodej rodinného domu, 207 m²

Malá Morava 48, Podlesí, Malá Morava
3 490 000 Kč (za nemovitost)

Hledáte velkou chalupu, ať už pro sebe nebo k investičním účelům? Je vaší podmínkou velká vzrostlá zahrada a klidné místo? Tak to by vás mohl zaujmout tento starší dům s kouskem historie.

Nabízíme k prodeji dům v malebném prostředí části obce Malá Morava – Podlesí. Jedná se o dvoupatrový dvojdům, který je z části podsklepen. V prvním nadzemní podlaží se nachází velká chodba. V její pravé části najdeme velký obývací pokoj, který je laděn do dřeva. Dále zde najdeme menší kuchyni a koupelnu. V levé části chodby jsou pak dva další pokoje. Ve druhém nadzemním podlaží najdeme prostorově byt o dispozici 3+1. Dům je převážně v původím stavu. Je potřeba počítat s dalšími investicemi, tak abyste si mohli vyladit dům přesně podle vašich přání a představ.

Dům je připojen k obecnímu vodovodu a elektřině. Odpady jsou svedeny do jímky na vyvážení. Střešní krytina je eternitová, vazba je původní. Vytápění je v domě řešeno lokálně kamny na tuhá paliva.

Pozemek, na kterém dům stojí, je skutečně impozantní svou rozlohou a nabízí nepřeberné možnosti k jeho využití. Od relaxace v přírodě až po zahradní pěstování či výstavbu dalších objektů. Poloha domu s vchodem na západ zajišťuje nejen překrásné západy slunce, ale také ideální osvětlení a atmosféru pro vaše odpočinkové chvíle.

V okolí Malé Moravy si můžete dopřát odpočinek pasivní třeba s knihou v ruce, ale i ten aktivní. Je zde nespočet cyklistických, turistických stezek a milovníci zimních sportů jistě ocení blízkost skiareálu Dolní Moravy.

Nyní je ten správný čas, abyste zrealizovali své bydlení snů v jedné z nejkrásnějších lokalit Podlesí. Jestli vás nabídka zaujala, tak mi zavolejte a domluvíme se spolu na prohlídku. V rámci realitních služeb vám zdarma zajistíme schůzku s naším finančním poradcem, který pro vás vybere nejlepší variantu financování. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N105340.

Typ zakázky:
Prodej
Stav objektu:
Před rekonstrukcí
Užitná plocha:
207 m²
Plocha pozemku:
953 m²
Typ nemovitosti:
Rodinný
Poloha domu:
Řadový
Typ domu:
Patrový
Sklep:
ANO
Energ. nár. budovy:
G - Mimořádně nehospodárná
ID zakázky:
N105340
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
HYPOTEČNÍ KALKULAČKA
Hodnota nemovitosti
3 490 000 Kč
Výše úvěru
Vlastní zdroje
Doba splácení
let
Tato nemovitost již od měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,79 %.
Zjistit více informací
PODOBNÉ NEMOVITOSTI