1681 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
49 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
13 fotografií

Prodej bytu 1+kk, 37 m²

náměstí Olgy Scheinpflugové 1293/4, Hlubočepy, Praha
Rezervováno

REZERVOVÁNO

Představte si, že se každý den probouzíte v bytě, který vám nabízí nejen příjemné bydlení, ale také ideální polohu v klidné části města. Jaké by to bylo, kdyby se tento sen stal skutečností?

Náš nabízený byt 1+kk na náměstí Olgy Scheinpflugové je přesně takový. Jeho podlahová plocha činí 33,4 m2. A jeho celková užitná plocha je cca 37 m2 (obývací pokoj s kuchyňským koutem 23,7 m2, koupelna s vanou se skleněnou zástěnou a WC 4,8 m2, chodba 4,2 m2 a balkon 4 m2 s krásným výhledem).

Byt je situován v novostavbě na Barrandově, což je lokalita, která je známá svou klidnou atmosférou a dobrou dostupností.
Máte rádi přírodu? Prokopské údolí je jen pár kroků od vašich dveří. Potřebujete se dostat do centra? Tramvajová zastávka je hned za rohem a do 20 minut jste na Smíchovském nádraží.
A nemluvě o tom, jak byt vypadá! Moderní design, kvalitní materiály, praktický kuchyňský kout a úžasný prostorný balkon, kde si můžete vychutnat svou ranní kávu nebo večerní sklenku vína.

Díky kompletní občanské vybavenosti (školy, lékaři, obchody, sportoviště vč. krásného aquaparku a pod.), blízkostí přírody a hlavně Prokopského údolí, je to místo, kde se budete cítit jako doma a zároveň budete mít vše, co potřebujete, na dosah ruky.

Pro upřesnění dodávám, že byt se prodává s kuchyňskou linkou vybavenou sklokeramickou dvouplotýnkou, digestoří s komínovým odtahem a myčkou nádobí (45 cm), stropními světly a osvětlením kuchyňské linky a praktickými žaluziemi ve všech oknech a balkonových dveřích. Jinak je byt prázdný, bez jakéhokoli nábytku (každý má jiný vkus). Fotka v inzerci s vybaveným obývacím pokojem je jen virtuální AI úprava k inspiraci, jak by mohl pokoj vypadat.

Měsíční zálohové platby na služby SVJ a správce domu, jsou stanoveny na cca 3.500 Kč, což zahrnuje veškeré služby kromě elektrické energie, kterou si majitel bytu zajišťuje sám.

Díky nízkoenergetické náročnosti budovy, kategorie "B", se dá počítat s minimální tepelnými ztrátami, které můžou mít v dalších letech za následek snížení nadsazených záloh na vytápění bytů u novostavby.

Neváhejte! Máme jen jeden takový byt a ten čeká právě na vás. Představte si, jak se z tohoto místa stane váš nový domov, kde budete žít svůj život plný pohodlí a klidu. Začněte tedy novou kapitolu svého života právě tady.

Rádi vám pomůžeme s vyřízením hypotečního úvěru nebo vám i na tomto bytě zajistíme družstevní bydlení bez prokazování příjmů se splácením anuity až na 30 let.

Kontaktujte nás a domluvte si prohlídku.

Těšíme se na vás!

Váš realitní makléř, Petr Hromas Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N105133.

Typ zakázky:
Prodej
Dispozice bytu:
1+kk
Stav objektu:
Novostavba
Užitná plocha:
37 m²
Umístění v objektu:
4. podlaží
Druh objektu:
Skeletová
Vlastnictví:
Osobní
Balkón:
4 m²
Energ. nár. budovy:
B - Velmi úsporná
ID zakázky:
N105133
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
PODOBNÉ NEMOVITOSTI