1655 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
48 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
25 fotografií

Prodej rodinného domu, 186 m²

Konojedy
Cena na vyžádání

Nabízíme k prodeji exkluzivní novostavbu rodinného domu v malebné obci Konojedy, situovanou na samém okraji obce, což zaručuje naprosté soukromí a klid. Tato moderní nemovitost, dokončená v roce 2020, je ideální volbou pro ty, kteří hledají spojení komfortního bydlení a malebné blízkostí přírody.
Dům disponuje velkými, prostornými místnostmi, které jsou díky nábytku rozdělené na jednotlivé funkční zóny, nabízí však i možnost případného dalšího rozčlenění pomocí příček. Dům je navržen tak, aby poskytoval maximum prostoru a světla, s velkým důrazem na praktičnost a estetiku.
Jistě Vás také potěší prostorná koupelna na patře, která je vybavena rohovou vanou, sprchovým koutem a vytříbenými obklady. Mnohé nadchnou příjemné výhledy z oken přímo do zeleně. K domu také náleží rozsáhlá zahrada s pergolou a parkovací plocha až pro 10 vozidel, což zaručuje dostatek prostoru pro hosty či velkou rodinu. Součástí vybavení domu je také moderní elektrické podlahové vytápění, klimatizace, vysokorychlostní internet .

Dům také může sloužit pro podnikatelské záměry, má velké nádvoří, zahradu a velké množství parkovacích míst.

Tato novostavba se nachází jen 37 km od centra Prahy a v blízkosti několika obchodních center, což umožňuje pohodlné spojení s městským životem, přičemž si zachováváte klid a soukromí venkovského života. Financování domu je možné prostřednictvím hypotečního úvěru, který pro Vás rádi zajistíme za nejvýhodnějších podmínek.

Pokud hledáte moderní bydlení v klidné lokalitě s výbornou dostupností do hlavního města, tento dům je pro Vás ideální volbou. Kontaktujte nás pro více informací nebo pro domluvení prohlídky a přijďte se přesvědčit o kvalitách této jedinečné nabídky.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N104993.

Typ zakázky:
Prodej
Stav objektu:
Velmi dobrý
Užitná plocha:
186 m²
Plocha pozemku:
951 m²
Typ nemovitosti:
Rodinný
Poloha domu:
Samostatný
Typ domu:
Patrový
Terasa:
ANO
Parkovací místo:
1
Energ. nár. budovy:
B - Velmi úsporná
ID zakázky:
N104993
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
PODOBNÉ NEMOVITOSTI