1671 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
49 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
23 fotografií

Prodej rodinného domu, 143 m²

Čsl. armády 1023, Hostivice
8 490 000 Kč (za nemovitost)
Včetně provize RK a právního servisu.

Exkluzivně nabízíme k prodeji samostatný rodinný dům s garáží, který se nachází na okraji obce Hostivice katastrální území Litovice v ulici Čsl. armády v zástavbě rodinných domů. Jedná se o dvoupodlažní dům o užitné ploše 143 m2, částečně podsklepený, s verandou, s garáží a s kopanou studnou. Dům má dispozici 4+1 a je zde možnost dalšího pokoje v podkroví. Před domem možnost parkování dvou aut. Nízké částečné podsklepení 1,3 - 1,7 m s technickým zázemím. Okna plastová s izolačními dvojskly, v ložnici s trojsklem. Dveře plastové a částečně prosklené. Schodiště do podkroví je betonové. Podlahy beton, PVC, dlažba a koberce. Na dřevěném krovu hlavní střechy je tašková pálená krytina, nad verandou je plech. Na pozemku je kopaná studna o hloubce 22m.
RD je napojen na veřejné rozvody elektřiny, pitné vody a kanalizace. Vytápění domu je elektrokotlem a v přízemí jsou podokenní radiátory. Je zde možnost využití kotle na dřevo. Vytápění v podkroví je akumulačními kamny. Ohřev TUV elektrickým zásobníkovým ohřívačem vody. Plyn je v ulici, ale není zaveden do domu.
Současná podoba města Hostivice vznikla sloučením a růstem čtyř původně samostatných vsí. Každá z těchto vsí měla zpočátku úplně jiný vývoj. O vlastní historii Hostivice pochází první doklad z roku 1277. Obec vznikla zřejmě přesídlením obyvatel z podhradí Pražského hradu, které Přemysl Otakar II. vystěhoval při budování pražské Malé Strany. Hostivice je město v okrese Praha-západ ve Středočeském kraji. Je zde veškerá občanská vybavenost: mateřské školy, základní školy, střední škola, poliklinika, praktičtí a odborní lékaři, obchody, banky a bankomaty, pošta. Skvělá dostupnost do Prahy autem i hromadnou dopravou. Nemovitost je včetně provize RK, právního servisu a advokátní úschovy. S vyřízením hypotéky bezplatně poradíme. Pokud máte zájem o prohlídku a nebo chcete získat další informace, neváhejte mne kontaktovat. Zakázka č.104886.






Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N104886.

Typ zakázky:
Prodej
Stav objektu:
Dobrý
Užitná plocha:
143 m²
Plocha pozemku:
569 m²
Plocha zahrady:
370 m²
Typ nemovitosti:
Rodinný
Poloha domu:
Samostatný
Typ domu:
Patrový
Sklep:
ANO
Garáž:
1
Parkovací místo:
1
Energ. nár. budovy:
G - Mimořádně nehospodárná
ID zakázky:
N104886
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
HYPOTEČNÍ KALKULAČKA
Hodnota nemovitosti
8 490 000 Kč
Výše úvěru
Vlastní zdroje
Doba splácení
let
Tato nemovitost již od měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,79 %.
Zjistit více informací
PODOBNÉ NEMOVITOSTI