1662 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
47 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
29 fotografií

Prodej bytu 3+1, 72 m²

Nosická 1881/22, Strašnice, Praha
Rezervováno

REZERVOVÁNO, PROSÍM NEVOLAT.

Chcete družstevní 3+1 s doplacenou anuitou o rozloze 72,3m2 ve velmi zvýšeném přízemí cihlového domu v Nosické ulici v pražských Strašnicích?

Byt disponuje třemi samostatnými pokoji, z nichž dva jsou navíc propojené dveřmi. Kuchyňka je menší, se starší linkou a spotřebiči. Byt je v částečně rekonstruovaném a částečně původním stavu, kdy největších úprav doznalo jádro. Koupelna i toaleta jsou moderní, v koupelně najdete sprchový kout a umyvadlo, toaleta je samostatná.

Pokoje a kuchyň jsou v původním, leč velmi dobře udržovaném stavu a lze je buď podrobit povrchové rekonstrukci, nebo i méně náročným obyvatelem užívat tak jak jsou. Byt byl dosud úspěšně pronajímám.

Na podlaze dvou pokojů najdete dřevěné vlisy, v klasickém dekoru rybí kosti. Jejich povrch je již na několika místech zašlý, ale přebroušení a přelakování jejich slávu bez obtíží obnoví. Ve třetím pokoji je na zemi plovoucí podlaha. V chodbě a v kuchyni naleznete dlažbu.

V předsíni naleznete i vestavěné skříně a pokud by vám úložný prostor nestačil, je zde i sklep.

Dům je ve velmi dobrém stavu, fasáda i interiéry prošly před časem rekonstrukcí a je to na nich poznat nejen vizuálně, ale pocítíte to i při placení velmi nízkých poplatků za topení.

A proč by tady někdo měl chtít bydlet? Protože hned za rohem je Billa, jsou tu dvě stanice metra, Strašnická a Skalka, pro rodinu je tady na každém metru dětské hřiště, park Gutovka je doslova na konci ulice. Nedaleko je obchodní centrum Vivo s kinem, obchody, je tu spousta restaurací. Pokud máte rádi vlaky, tak nedávno vznikla nová železniční stanice Praha-Zahradní město, ze které dojedete až do Budějovic. A pokud raději jezdíte autem, tak budete mít určitě radost z toho, že Nosická je jedna z mála ulic v Praze, kde absolutně bez problémů zaparkujete.

Byt je už vzhledem ke své lokalitě velmi dobrou investicí s rozumným nájemním výnosem, zároveň se jedná o bezvadné bydlení pro rodinu.

Takže vůbec na nic nečekejte, vemte telefon a zavolejte mi. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N104564.

Typ zakázky:
Prodej
Dispozice bytu:
3+1
Stav objektu:
Dobrý
Užitná plocha:
72 m²
Umístění v objektu:
1. podlaží
Druh objektu:
Cihlová
Vlastnictví:
Družstevní
Sklep:
2 m²
Energ. nár. budovy:
E - Nehospodárná
ID zakázky:
N104564
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
PODOBNÉ NEMOVITOSTI