1669 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
49 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
8 fotografií

Prodej pozemku Bydlení, 322 m²

Zborovice, Zborovice
640 000 Kč (za nemovitost)
Cena za nemovitost je uvedena včetně provize RK. Financování zajistíme.

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji stavební pozemek o celkové výměře cca 322 m2 v katastrálním území Zborovice. Pozemek se nachází v klidné  části obce. V současné době je veden na katastru nemovitostí jako ostatní plocha a v platném územním plánu jako plocha určená pro bydlení rodinných domech. Jedná se o pozemek nepravidelného tvaru s uliční šíří cca 19 m, směrem do zahrady se pozemek rozšiřuje až na cca 30 m. Pozemek je téměř rovinatý a je částečně oplocený. Současné oplocení směrem do ulice je v podstatě umístěno v polovině pozemku, kde rostou dva vzrostlé ořešáky a dva okrasné smrky, zbylá část plochy je travnatá. V případě zájmu mohou být stromy pokáceny. Přístup k pozemku je po panelové komunikaci, která je ve vlastnictví soukromého vlastníka. Přístup k pozemku po právní stránce bude zajištěn pomocí věcného břemene, které je již v řešení. Inženýrské sítě - obecní vodovod a obecní kanalizace vedou v komunikaci u hranice pozemku, elektřina může být přivedena z el. sloupu stojícího poblíž.

Obec Zborovice disponuje veškerou občanskou vybaveností. Nachází se zde obchody, škola, školka, lékaři, zastávka vlaku i autobusu, pošta, restaurace a další.

Při osobní prohlídce nejlépe posoudíte, zda je tento pozemek vhodný právě pro Vaše nové bydlení a nebo pro Vaši novou investiční příležitost. S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N104511.

Typ zakázky:
Prodej
Druh pozemku:
Bydlení
Celková plocha:
322 m²
ID zakázky:
N104511
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
HYPOTEČNÍ KALKULAČKA
Hodnota nemovitosti
640 000 Kč
Výše úvěru
Vlastní zdroje
Doba splácení
let
Tato nemovitost již od měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,79 %.
Zjistit více informací