1674 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
49 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky

Prodej bytu 3+kk, 69 m²

Na Zlaté stoce 1862/9, České Budějovice 2, České Budějovice
Rezervováno

Exkluzivně nabízíme k prodeji moderní byt s terasou v novostavbě v klidné lokalitě Na Zlaté stoce o celkové výměře 69,9 m² a dispozici 3KK. Atraktivní lokalita na okraji Českých Budějovic v docházkové vzdálenosti od centra města. V ceně bytu jsou dvě krytá parkovací stání v garáži a sklep.
Do bytu vstupujeme předsíní (5,4 m²) s úložným prostorem, dále se zde nachází vstup na oddělenou samostatnou toaletu (4 m²) a do koupelny (11,3 m²). Top místností bytu je obývací pokoj s moderní vestavěnou kuchyňskou linkou a jídelním koutem (21,3 m²) s francouzským oknem. Z obývacího pokoje je vstup na velkou terasu (20 m²), dále do ložnice (13,2 m²) a do dalšího pokoje (11,9 m²).
Interiér bytu je veden v klidných jemných tónech s moderním vybavením. Byt je situován na západní stranu. Velkým bonusem je prostorná terasa, která Vám umožní příjemné posezení a odpočinek od jara do podzimu.
Byt je v osobním vlastnictví, společné prostory spravuje společenství vlastníků bytových jednotek. Celkové náklady bytu jsou CZK 3700,- včetně záloh na energie a internet a příspěvku do fondu oprav.
Byt se nachází v novostavbě s výtahem v 1. patře a nevyžaduje další úpravy. V ceně bytu je sklep (4m²) a dvě krytá stání pro vozidla v garáži.
Lokalita je velmi atraktivní, bytová jednotka se nachází v okrajové části Českých Budějovic, v blízkosti přírody a stejně tak i v docházkové vzdálenosti od centra a služeb veškeré občanské vybavenosti – MHD, školka, škola, dětské hřiště, obchody, restaurace, divadla apod. Byt bude volný od 31.5.2024.
Těšíme se na prohlídky s Vámi, rádi Vám pomůžeme i s otázkou financování. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N104353.

Typ zakázky:
Prodej
Dispozice bytu:
3+kk
Stav objektu:
Velmi dobrý
Užitná plocha:
69 m²
Druh objektu:
Cihlová
Vlastnictví:
Osobní
Balkón:
20 m²
Sklep:
4 m²
Garáž:
ANO
Parkovací místo:
ANO
Energ. nár. budovy:
D - Méně úsporná
ID zakázky:
N104353
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
PODOBNÉ NEMOVITOSTI