1657 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
47 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky

Prodej bytu 4+1, 99 m²

Kaštanová 1172, Rosice
Rezervováno

Úžasný byt s výhledem na malebné městečko Rosice! Už jste někdy snili o dokonalém bydlení, kde si můžete vychutnat klidné okolí, ale zároveň mít všechny výhody městského života na dosah ruky? Máme pro vás skvělou nabídku – ve výhradním zastoupení nabízíme prostorný byt 4+1 v osobním vlastnictví, který vám nabídne skvělý výhled z pátého patra ze zasklené lodžie na město a okolní krajinu.
Tento pohodlný byt se nachází v klidné lokalitě, ale zároveň jen kousek od centra města. Nemusíte se bát o parkování – v okolí najdete dostatek parkovacích míst. A pro rodiny s dětmi je zde veškeré vybavení – od mateřské školky, dětského hřiště, obchůdku, příjemné restaurace a od září 2024 i 1. stupeň základní školy.
Ale to není vše! Tento byt nabízí i další výhody, které z něj činí skvělé místo k bydlení. Můžete se těšit na vlastní úpravnu vody, vlastní kotelnu, solární panely na ohřev vody a díky budoucí fotovoltaice snížíte svou spotřebu energie na minimum, což nejenže ušetří vaše peníze, ale také přispěje k ochraně životního prostředí.
Pokud jde o bezpečnost, nemusíte mít žádné obavy. Dům je vybaven kamerovým systémem a moderním vstupním systémem na čip, takže se můžete cítit naprosto bezpečně. A ano, internet je samozřejmostí, protože díky příjmu z pronájmu vysílačů na střeše máte k dispozici rychlé a spolehlivé připojení k síti.
Pokud vás tato nabídka zaujala a chcete se přesvědčit o všech výhodách tohoto úžasného bytu na vlastní oči, neváhejte a kontaktujte makléře. Těšíme se na setkání s vámi a možnost přivítat vás v tomto skvělém domově.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N104349.

Typ zakázky:
Prodej
Dispozice bytu:
4+1
Stav objektu:
Po rekonstrukci
Užitná plocha:
99 m²
Umístění v objektu:
5. podlaží
Druh objektu:
Panelová
Vlastnictví:
Osobní
Sklep:
2 m²
Lodžie:
3 m²
Energ. nár. budovy:
C - Úsporná
ID zakázky:
N104349
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
PODOBNÉ NEMOVITOSTI