1637 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
48 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
32 fotografií

Prodej rodinného domu, 300 m²

Pištín 91, Pištín
16 800 000 Kč (za nemovitost)

Luxusní nemovitost v Pištíně - Exkluzivní nabídka!
Vážení klienti, máme pro vás jedinečnou příležitost získat kousek pohodlí a klidu v srdci obce Pištín. Tento impozantní dům je symbolem elegance a pohodlí. Nabízíme vám prostorný patrový dům s garáží a bazénem, vytvořený s ohledem na luxus a komfort.

Přízemí: Vstupní prostor vás uvítá do této elegantní nemovitosti. Prostor zahrnuje prostornou kuchyň s moderními spotřebiči a dostatkem úložného místa. Otevřený obývací pokoj je ideální pro setkání s rodinou a přáteli. Ložnice nabízí soukromí a klid, ideální pro odpočinek. Koupelna je navržena s důrazem na detail a luxus, ať už jde o vanu nebo sprchový kout. Předsíň a špíz zajišťují praktické uskladnění a organizaci, zatímco prádelna dodává praktičnost do vašeho každodenního života.
Patro: Po krásném schodišti se dostanete do druhého patra, kde se nachází další ložnice s vlastní terasou, která nabízí úžasný výhled do okolní přírody. Velká koupelna je vybavena moderním vybavením a designem, který vám umožní si užívat relaxační koupele. Dva další pokoje poskytují dostatek prostoru pro rodinu, hosty nebo kancelář.
Garáž: Nemovitost nabízí nejen jednu, ale dvě garáže. Velká prostorná garáž poskytuje dostatek místa pro vaše vozidla a další úložný prostor. Samostatná garáž s obytným patrem je ideální pro hosty, domácí kancelář nebo jako skladovací prostor.
Exteriér: Bazén a pergola vám umožní užívat si venkovního života v soukromí vašeho vlastního domova. Sklípek je dalším bonusovým prostorem, který lze využít například pro skladování vína nebo dalších potřeb.
Okolí:
Pištín je obklopen malebnou krajinou, která láká k procházkám, cyklistice a dalším outdoorovým aktivitám. Nachází se v blízkosti Českých Budějovic, což nabízí výhodu snadného přístupu ke všem městským službám a vybavení. Zároveň je však dostatečně vzdálen od městského ruchu, aby poskytl klidnou a relaxační atmosféru. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N104202.

Typ zakázky:
Prodej
Stav objektu:
Velmi dobrý
Užitná plocha:
300 m²
Plocha pozemku:
783 m²
Plocha zahrady:
601 m²
Typ nemovitosti:
Rodinný
Poloha domu:
Samostatný
Typ domu:
Patrový
Sklep:
13 m²
Terasa:
30 m²
Bazén:
24 m²
Garáž:
ANO
Energ. nár. budovy:
G - Mimořádně nehospodárná
ID zakázky:
N104202
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
HYPOTEČNÍ KALKULAČKA
Hodnota nemovitosti
16 800 000 Kč
Výše úvěru
Vlastní zdroje
Doba splácení
let
Tato nemovitost již od měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,79 %.
Zjistit více informací
PODOBNÉ NEMOVITOSTI