1690 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
49 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
9 fotografií

Prodej vily, 187 m²

Žminj, Žminj
11 200 000 Kč (za nemovitost)
pro fyzické osoby + DPH. Cena včetně provize RK

Vstupte do kouzelného světa Istrie, kde se sny mění ve skutečnost. Tento moderní jednopatrový dům, který se nachází v mimořádně prestižní lokalitě, na vás čeká s otevřenou náručí. Dovolte nám vzít vás na cestu touto neuvěřitelnou příležitostí.

Když slunce zapadá nad malebným městečkem Žminj, vaše budoucí oáza je jen pár kroků od tohoto idylického místa. Je to místo, kde se setkává pohodlí a luxus v dokonalé harmonii s přírodou.

Blížíte se k domu, který je stavěn s důrazem na každý detail. Již při prvním kroku pocítíte teplo a eleganci tohoto prostoru. Prostorný, sluncem zalitý obývací pokoj zve k odpočinku, zatímco elegantní kuchyně a jídelna se stanou srdcem vašeho domova. Soukromí a pohodlí vám poskytnou tři prostorné ložnice, každá s vlastní koupelnou. Praktičnost a styl tomuto bydlení navíc dodává praktická spíž, velká komora, venkovní WC, okouzlující krytá terasa a funkční letní kuchyně.

Tato nemovitost se může pochlubit četnými upgrady a luxusním vybavením. Představte si, že si užíváte vyhřívaný bazén, staráte se o životní prostředí díky ekologickému tepelnému čerpadlu a nabíjecí stanici pro elektromobily. Systém podlahového vytápění a fancoily vám zajistí příjemnou teplotu po celý rok. Inteligentní systém správy domácnosti vám umožňuje plně ovládat váš domov prostřednictvím vašeho chytrého telefonu a přináší vám bezpečnost a pohodlí.

Vysoce kvalitní hliníkové truhlářství s třívrstvým sklem poskytuje nejen dokonalou izolaci, ale vytváří i estetický požitek.

Když sestoupíte do krásně upravené zahrady, obohacené olivovníky a tradičními istrijskými detaily, pocítíte klid a pohodu tohoto místa. Automatický zavlažovací systém a osvětlení navíc zvýrazňují přirozenou krásu prostředí.
Tato nemovitost není jen dům; je to vaše budoucí rodinná oáza, dokonalá kombinace luxusu, pohodlí a nejnovějších technologií. Ať se Istrie stane vaší novou vlastí a tento dům vaší láskou na první pohled. Nenechte si ujít příležitost realizovat své sny o ideálním bydlení na Istrii.

Cena je uvedena pro právnické osoby, fyzické osoby si musí přičíst DPH s tím, že není nutné platit daň z prodeje nemovitosti. Tato příležitost čeká jen na vás.

Pro další informace kontaktujte přímo makléře Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N103556.

Typ zakázky:
Prodej
Stav objektu:
Novostavba
Užitná plocha:
187 m²
Plocha pozemku:
698 m²
Typ nemovitosti:
Vila
Poloha domu:
Samostatný
Typ domu:
Přízemní
Parkovací místo:
ANO
Energ. nár. budovy:
G - Mimořádně nehospodárná
ID zakázky:
N103556
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
HYPOTEČNÍ KALKULAČKA
Hodnota nemovitosti
11 200 000 Kč
Výše úvěru
Vlastní zdroje
Doba splácení
let
Tato nemovitost již od měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,79 %.
Zjistit více informací
PODOBNÉ NEMOVITOSTI