1662 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
49 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
21 fotografií

Prodej bytu 2+kk, 73 m²

Salála, 216, Salála, 216
4 560 000 Kč (za nemovitost)

Prodej. Apartmán 2+kk o vel. 73 m2 s výstupem na zahradu 150 m2 u jezera . Obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem o velikosti 33,3 m2, ložnice 14,5 m2, foae 6,24 m2, koupelna 4,56 m2, samostatná toaleta 2,4 m2.

Každá nemovitost byla vytvořena s důrazem na detaily, aby vytvořila prostorné, promyšlené a plynulé uspořádání na světové úrovni. Všechny vily, apartmány a řadové domy jsou vybaveny vysokými standardy akustické a tepelné izolace a mají vysoce kvalitní fasády.
K dispozici mohou být také plně zařízené apartmány.

Majitelé domů v Hawana Salalah mají díky kartě Benefit Card nárok na řadu výhod včetně přístupu k vybavení v celé destinaci. Držitelé karty mohou využívat přístav Super Yacht Marina, různé vodní sporty, restaurace a pozemní aktivity,
Celý projekt je rozdělen na více části, v současné době jsou a budou postupně v prodeji AMAZI COVE, AMAZI RISE, OSTROVY AMAZI, AMAZI BEACH.

HAWANA SALALAH.
Bydlení v Hawana Salalah je kombinací nádherného výhledu, volnočasových aktivit a prosperující komunity, která vytváří moderní útočiště pro život. Každý návrh ctí tradiční styly a demonstruje i moderní architekturu tím, že upřednostňuje světlem naplněné prostory. Jednotky jsou dokončeny špičkovými moderními interiéry s vlastními koupelnami, vysoce kvalitními dveřmi, okny, vybavenými kuchyněmi se spotřebiči a bílou technikou. V nabídce je také klimatizace, televizní a internetové připojení a interkomové systémy.

SULTANÁT OMÁN.
Omán se nachází na jihovýchodním pobřeží Arabského poloostrova a je známý svou politickou a hospodářskou stabilitou, bohatou historií, pozoruhodnou přírodou, je to země pryskyřičného kadidla, které se dováží i do České republiky. Salalah v jižním guvernorátu Dhofar si získal pověst prvotřídní mezinárodní turistické destinace po celý rok. Nádherně je u svěžích zelených vádí i překrásných bílých písečných pláží až po starobylé pevnosti a muzea. Salalah je snadno dostupný ze sousedních zemí i mnoha evropských měst, má vlastní mezinárodní letiště s dojezdem do cca 20 minut.
Přírodní terén Ománu z něj dělá ráj na Zemi, který nemá v regionu obdoby.


Velmi rádi pomůžeme s výběrem Vaší vysněné nemovitosti v nádherné zemi Ománu. Jsme prvními přímými partnery prodeje nemovitostí v Ománu pro Českou republiku pod patronací sultanátu Omán. U společnosti Next reality máte zajištěný profesionální servis na základě našich zkušeností a zkušeností ománských kolegů v projektu. Prodejní ceny jsou bez navýšení a vždy aktuálně konzultujeme dostupnost jednotlivých apartmánů, domů nebo luxusních vilek v Ománu.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N103397.

Typ zakázky:
Prodej
Dispozice bytu:
2+kk
Stav objektu:
Novostavba
Užitná plocha:
73 m²
Plocha zahrady:
150 m²
Druh objektu:
Cihlová
Vlastnictví:
Osobní
Terasa:
ANO
Plocha zahrady:
150 m²
Energ. nár. budovy:
B - Velmi úsporná
ID zakázky:
N103397
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
HYPOTEČNÍ KALKULAČKA
Hodnota nemovitosti
4 560 000 Kč
Výše úvěru
Vlastní zdroje
Doba splácení
let
Tato nemovitost již od měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,79 %.
Zjistit více informací
PODOBNÉ NEMOVITOSTI