1688 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
49 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
23 fotografií

Prodej bytu 3+kk, 134 m²

Tyršova 7, Škvorec
8 950 000 Kč (za nemovitost)

Hledáte bydlení, kde každý den začíná výhledem na malebnou přírodu a končí odpočinkem na prostorné terase? Tento úžasně prostorný premiový byt 3+kk v obci Škvorec, nabízející celkově až 173 m2, z toho 134 m2 užitné plochy a dalších 38 m2 na úchvatné terase, je právě to, co hledáte – a mnohem více!

Představujeme Vám tento jedinečně krásný byt, jenž součástí úchvatné soukromé rezidence s nádherným vnitroblokem. Byt působí velmi rodinným a teplým dojmem díky statným dřevěným trámům, vysokým stropům a velkorysému prostoru. Obývací pokoj s přímým vstupem na úžasnou terasu a stylová kuchyň s praktickým ostrůvkem tvoří ideální místo pro rodinná a přátelská setkání. Dále tu jsou dvě prostorné ložnice o velikosti 23 m2 a 22 m2 a navíc je zde zvýšená galerie v obývacím pokoji, vhodná pro menší pracovnu nebo dětský pokojíček. Terasa v posledním patře nabízí soukromí pro grilování a relaxaci s krásným výhledem do klidného rezidence.

Byt dýchá venkovskou pohodou, ale zároveň luxusním dojmem díky použití masivního dřeva a architektonicky zajímavému řešení celé rezidence. Vytápění je zde řešeno ústředním topením.

V bezprostřední blízkosti rezidence se nachází malebný kostel a krásná příroda s rybníčkem. Okolí nabízí hezké výlety do blízké chráněné krajinné oblasti Škvorecká obora, Klánovickou rezervaci a další turistické trasy. V obci naleznete veškerou potřebnou občanskou vybavenost - mateřskou školu, základní školu, penziony, restaurace, dětské hřiště a poštu. Dobrá dostupnost do Prahy autobusy nebo vlakem zajišťuje pohodlné spojení s metropolí, kdykoliv budete potřebovat. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N103239.

Typ zakázky:
Prodej
Dispozice bytu:
3+kk
Stav objektu:
Velmi dobrý
Užitná plocha:
134 m²
Umístění v objektu:
2. podlaží
Druh objektu:
Cihlová
Vlastnictví:
Osobní
Terasa:
38 m²
Energ. nár. budovy:
G - Mimořádně nehospodárná
ID zakázky:
N103239
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
HYPOTEČNÍ KALKULAČKA
Hodnota nemovitosti
8 950 000 Kč
Výše úvěru
Vlastní zdroje
Doba splácení
let
Tato nemovitost již od měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,79 %.
Zjistit více informací
PODOBNÉ NEMOVITOSTI