1689 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
49 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky

Prodej vily, 350 m²

J. V. Sládka, Vlašim
10 990 000 Kč (za nemovitost)

Exkluzivně Vám nabízíme rodinnou vilu, kterou můžete kompletně využít pro moderní životní styl. Obtiskněte každodenní soužití rodiny, zvyky i koníčky do tohoto prostorného a členitého domu, který si na první pohled zamilujete.

Vila se nachází v klidné a příjemné části na okraji Vlašimi. Dům je aktuálně v dobrém a pravidelně udržovaném stavu. Dům i garáž jsou přístupné přímo z ulice. Na prostornou zahradu i do bazénu můžete pohodlně vejít přímo z obývacího pokoje.

Dům má 2.NP s užitnou plochou domu cca 350 m2, prostornou zahradu cca 780 m2, bazén a terasu cca 10 m2. Celková zastavěná plocha domu je 220 m2.

V suterénu domu, který je částečně zapuštěný v terénu, jsou rozsáhlé prostory s wellness zonou, garáží a technickou místností celkem cca 70 m2. V přízemí domu si pak můžete udělat pohodlí v obývacím pokoji cca 28 m2 propojeným s jídelnou 12 m2, kuchyní 12 m2 a technickým zázemí 19 m2. Patro i mezipatro je řešené variabilně, takže každý člen rodiny si zde najde svůj prostor s vlastním soukromí.
V přízemí se nachází také hlavní vstup do domu se zádveřím a šatnou.

Dispozice domu
SUTERÉN po schodišti z 1.NP vpravo sauna s wellness zonou cca 18 m2 , garáž pro osobní automobil cca 25 m2, technická místnost cca 5 m2, hala cca 14 m2.
1.NP kuchyň cca 12 m2 s kuchyňskou linkou, jídelnou a se vstupem na terasu. Z jídelny vstup do obývacího pokoje s krbem, který má tepelné průduchy do 1. NP. U kuchyně je menší místnost cca 4 m2, která slouží jako úložný prostor. WC a zádveří, kterým se dostanete na zahradu.
MEZIPATRO z 1.NP se po schodišti dostanete do mezipatra, kde je koupelna s WC cca 8 m2, pokoj cca 24 m2, pracovna cca 26 m2.
2.NP koupelna s WC cca 5 m2, dva dětské pokoje, každý o velikosti cca 18 m2, ložnice cca 20 m2, kuchyň s kuchyňskou linkou cca 13 m2.
Vytápění domu elektrické rohože. Krb s krbovou vložkou a průduchy do 1.NP. Ohřev teplé vody je zajištěn bojlerem.
V místě je kompletní občanská vybavenost včetně obchodů, supermarketů, služeb, poliklinika, pošta, MŠ, ZŠ. Vzhledem ke své poloze ideální dům pro rodiny s dětmi.
Nenechte si ujít příležitost vlastnit tento výjimečný rodinný dům. Kontaktujte nás ještě dnes a domluvte si prohlídku této luxusní vily.
V případě zájmu je možné zajistit za nejlepších podmínek hypotéku přes našeho partnera.
PENB: třída G – mimořádně nehospodárná. Dle stanoviska zpracovatele PENB lze RD z hlediska obvodových konstrukcí zařadit do energetické třídy D, pokud by byl vytápěn tepelným čerpadlem, jednalo by se dokonce o energetickou třídu B – velmi úsporná.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N102705.

Typ zakázky:
Prodej
Stav objektu:
Velmi dobrý
Užitná plocha:
350 m²
Plocha pozemku:
1 000 m²
Plocha zahrady:
780 m²
Typ nemovitosti:
Vila
Poloha domu:
V bloku
Typ domu:
Patrový
Sklep:
ANO
Terasa:
10 m²
Bazén:
ANO
Garáž:
1
Parkovací místo:
1
Energ. nár. budovy:
G - Mimořádně nehospodárná
ID zakázky:
N102705
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
HYPOTEČNÍ KALKULAČKA
Hodnota nemovitosti
10 990 000 Kč
Výše úvěru
Vlastní zdroje
Doba splácení
let
Tato nemovitost již od měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,79 %.
Zjistit více informací
PODOBNÉ NEMOVITOSTI