1671 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
49 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
30 fotografií

Prodej rodinného domu, 300 m²

Sokolská 315, Kamenné Žehrovice
8 494 000 Kč (za nemovitost)

Nabízíme vám k prodeji prostorný a útulný vícegenerační rodinný dům v klidné lokalitě Kamenných Žehrovic. Tento patrový dům je ideální pro rodinu hledající komfortní a pohodlné bydlení. S celkovým počtem 6 pokojů, 2 kuchyní a 2 koupelnami nabízí dostatek prostoru.

Dům je po částečné rekonstrukci, což znamená, že je v dobrém technickém stavu a kompletně zateplený. Veškeré komunikační sítě jsou zavedeny: voda, kanalizace, elektřina a plyn. Vytápění je zajištěno třemi různými způsoby: kotlem na tuhá paliva, elektřinou a plynovým kotlem, což dává větší flexibilitu výběru. Dům je celý podsklepený, což poskytuje další úložný prostor.

K této nemovitosti patří dvougaráž, dílna, posezení s krbem a udírnou, kde můžete trávit příjemné chvíle s rodinou a přáteli. Okrasná zahrada s krásným skleníkem je ideálním místem pro zahrádkáře a milovníky květin. Celý pozemek je dobře udržovaný a nabízí možnost odpočinku a relaxace.

Dům se nachází v klidné části obce, kde převažuje zástavba rodinných domů. Kamenné Žehrovice nabízí kompletní občanskou vybavenost, včetně školy, školky, obchodů, zdravotního střediska, sportovišť a dětských hřišť, a restaurací. Díky výborné dostupnosti dálnice, autobusu a vlaku máte snadný a rychlý přístup do Prahy a Kladna.

Tato lokalita je ideální pro milovníky přírody a aktivního života. V blízkosti se nachází Lánská obora, křivoklátské lesy a cyklostezky, které jsou vhodné k procházkám, cyklovýletům a dalším venkovním aktivitám.

Pokud hledáte prostorný rodinný dům, který nabízí mnoho možností a komfortní bydlení, pak tato nemovitost v Kamenných Žehrovicích je tou pravou volbou.

Samozřejmostí je pomoc s financováním koupě, i možnost následných stavebních úprav, včetně instalace fotovoltaiky a tepelného čerpadla s využitím dotací.

Pro více informací a prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Tato nemovitost nabízí mnoho potenciálu a příležitostí pro nové majitele.

Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N102301.

Typ zakázky:
Prodej
Stav objektu:
Dobrý
Užitná plocha:
300 m²
Plocha pozemku:
601 m²
Typ nemovitosti:
Rodinný
Poloha domu:
Samostatný
Typ domu:
Patrový
Sklep:
ANO
Terasa:
ANO
Bazén:
ANO
Garáž:
2
Parkovací místo:
1
Energ. nár. budovy:
G - Mimořádně nehospodárná
ID zakázky:
N102301
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
HYPOTEČNÍ KALKULAČKA
Hodnota nemovitosti
8 494 000 Kč
Výše úvěru
Vlastní zdroje
Doba splácení
let
Tato nemovitost již od měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,79 %.
Zjistit více informací
PODOBNÉ NEMOVITOSTI