1683 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
49 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
24 fotografií

Prodej bytu 3+kk, 86 m²

Žižkova 246, Bakov nad Jizerou
6 890 000 Kč (za nemovitost)
Cena je uvedena včetně 12% DPH a parkovacího místa a sklepa

Exkluzivně Vám nabízíme do osobního vlastnictví byt ke koupi, v Bakově nad Jizerou, v ulici Žižkova, o dispozici 3+kk, o čisté obytné ploše 86,4m2, ve 4. NP (3. patro) bezbariérového domu (budova C, byt č.14) s výtahem, v Bakově nad Jizerou, v ulici Žižkova. Dům se nachází vedle volnočasového areálu na začátku Bakova nad Jizerou a nabídne vám spousty možností jak pro sportovní vyžití, tak i relaxaci.

Tento byt má k dispozici dvě lodžie s výhledem do vnitrobloku a do přírody volnočasového areálu. Je velice hezky řešen a má okna skoro na všechny světové strany. Prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem 28,44 m2, ložnice 18,20 m2, ložnice 12,64 m2 a 2x WC. Sklep 2,7 m2 a vyhrazené parkovací stání ve vnitrobloku domu. Lodžie jsou od sebe vždy odděleny příčkou, díky tomu máte dostatek soukromí a klidu.

Stavební příprava pro klimatizaci a venkovní žaluzie (kapsa na žaluzie).

Projekt dále nabízí nadstandardní koupelnu se sprchovým koutem a hydromasážním panelem ASTREA. Samostatné WC s bidetovou sprchou. Vinylová podlaha, podlahové elektrické vytápění Vám zajistí dostatečné teplo v kterémkoliv ročním období. Okna s trojskly zajistí perfektní klid a udržení tepla, nebo naopak v létě chládek. Projekt je již dokončen a můžete se stěhovat.

Kuchyňskou linku se spotřebiči MIELE si můžete vybrat u domluveného dodavatele za příznivých cenových podmínek již teď. Ve vzorovém bytě Vám ukážeme nábytek i kuchyni.

Oceníte veškerou občanskou vybavenost v místě jako je zdravotní středisko, mateřská a základní škola, obchody, supermarkety, veterinární klinika, nebo pošta.

Bakov nad Jizerou má pestré sportovní vyžití. Je to brána do Českého Ráje a Máchova kraje, lokalita vám tak nabídne spousty možností pro pěší turistiku, nebo cyklistiku.

Financování Vám rádi zajistíme. Prohlídky jsou možné už teď, tak neváhejte a přijeďte si vybrat. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N102143.

Typ zakázky:
Prodej
Dispozice bytu:
3+kk
Stav objektu:
Novostavba
Užitná plocha:
86 m²
Umístění v objektu:
4. podlaží
Druh objektu:
Skeletová
Vlastnictví:
Osobní
Sklep:
2 m²
Lodžie:
12 m²
Parkovací místo:
1
Energ. nár. budovy:
B - Velmi úsporná
ID zakázky:
N102143
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
HYPOTEČNÍ KALKULAČKA
Hodnota nemovitosti
6 890 000 Kč
Výše úvěru
Vlastní zdroje
Doba splácení
let
Tato nemovitost již od měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,79 %.
Zjistit více informací
PODOBNÉ NEMOVITOSTI