1687 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
49 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
13 fotografií

Prodej rodinného domu, 140 m²

Vyškov 97, Opatovice, Vyškov
5 790 000 Kč (za nemovitost)
Cena za nemovitost je uvedena včetně provize RK. Financování zajistíme.

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 5+1 v klidné lokalitě obce Opatovice. Jedná se o patrový, řadový rohový dům se dvorem, pergolou, zahradou a dvěma zemními sklepy. Tuto nemovitost lze zrekonstruovat s využitím aktuální nabídky dotací na rekonstrukci.

Dům má obdélníkový půdorys s menší přístavbou ve dvorní části, je nepodsklepený, má jedno nadzemní podlaží a sedlovou střechu s vestavbou podkroví. V roce 1997 byla provedena rekonstrukce střechy a přistavěna zateplená veranda. V průběhu užívání byly provedeny postupné opravy - část podlah, kuchyně, bojler, fasáda, krytina, okna plastová s izolačním dvojsklem, venkovní úpravy.
K dispozici je: kuchyně (27 m2), ložnice (12,20 m2), pokoj (23,40 m2), ložnice (18,11 m2), koupelna (8,50 m2) s rohovou vanou a sprchovým koutem, kotelna (1,50 m2), samostatné WC (1,30 m2), spíž (1,10 m2), schodiště (2,30 m2), dílna (13,20 m2), průjezd objektem (30,25 m2). Dále je k dispozici podkroví a zastřešení - pokoj (17,20 m2), pokoj (11,50 m2), chodba (3,60 m2).
Dům je napojen na elektřinu, plyn, veřejnou kanalizaci a vodu z vlastní studny. Vodovodní řád je však v ulici a přípojku je možné zřídit. Vytápění domu je ústřední, zajištěno plynovým kondenzačním kotlem. Celková plocha pozemku je 428 m2, pozemek je celý oplocený. Na krásně udržované zahradě se nachází okrasné stromy a keře. K posezení slouží pergola vhodně umístěná na dvoře. Parkování je bezproblémové v průjezdu domu.
Dům se prodává vyklizení, nevybavený.

Opatovice jsou místní částí města Vyškova. V blízkém okolí je veškerá občanská vybavenost. Je odsud výborná dostupnost do okolních měst a obcí.

Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z toho důvodu je uvedena třída G. S financováním nemovitosti a získáním dotace na rekonstrukci Vám velmi rádi pomůžeme. Při osobní prohlídce nejlépe posoudíte, zda je tento dům vhodný právě pro Vaše nové bydlení. Pro více informací nebo sjednání prohlídky kontaktujte realitního makléře. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N100851.

Typ zakázky:
Prodej
Stav objektu:
Velmi dobrý
Užitná plocha:
140 m²
Plocha pozemku:
428 m²
Typ nemovitosti:
Rodinný
Poloha domu:
Rohový
Typ domu:
Patrový
Sklep:
ANO
Energ. nár. budovy:
G - Mimořádně nehospodárná
ID zakázky:
N100851
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
HYPOTEČNÍ KALKULAČKA
Hodnota nemovitosti
5 790 000 Kč
Výše úvěru
Vlastní zdroje
Doba splácení
let
Tato nemovitost již od měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,79 %.
Zjistit více informací
PODOBNÉ NEMOVITOSTI