1706 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
47 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
25 fotografií

Prodej rodinného domu, 200 m²

Nučice
16 990 000 Kč (za nemovitost)

Absolutní komfort a dokonalé zázemí ve dvou podlažích na 200 m2 podlahové plochy. 6 místností a 2 koupelny, které vám zaručí pohodlné rodinné soužití a potřebné soukromí. Příjemné posezení na terase a relax na nádherné zahradě s výměrou 1.164 m2 (CP pozemku 1.283 m2). Pouze malý zlomek předností tohoto úžasného domu kolaudovaného r. 2012, na velmi klidném místě v Nučicích.
Stavba, s použitím kvalitních materiálů, splňuje nejvyšší standard bydlení. Při architektonickém návrhu se nezapomínalo na praktické rozložení místností a celkovou atmosféru celé rodiny. Zateplení domu a vytápění plynovým kotlem patří i v dnešní době k velmi příjemným aspektům z pohledu nákladů na provoz celé nemovitosti. Dům je napojen na obecní kanalizaci a přípojku vody a pro zalévání zahrady voda z vlastní studny. K tomu ještě vlastní sklípek pod terasou pro uložení zahradního nářadí a základy na výstavbu garáže, s přivedenou elektřinou, ve spodní části zahrady. Místa pro zaparkování více aut je opravdu dostatek.
Obec Nučice se nachází 17 km jihozápadně od centra Prahy a 1,5 km jižně od města Rudná. Vzhledem k množství památek a přírodních krás je okolí vhodné pro pěší výlety a příjemný odpočinek na kolech.
Nepromarněte tuto možnost a zavolejte si pro více informací a domluvení termínu prohlídky. Rád vás přesvědčím o výjimečnosti této nemovitosti osobně, v Boční ulici v Nučicích u Prahy.
PENB není prozatím vypracován, podle předběžného odhadu bude nejspíš v třídě "C". Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N100101.

Typ zakázky:
Prodej
Stav objektu:
Velmi dobrý
Užitná plocha:
200 m²
Plocha pozemku:
1 283 m²
Plocha zahrady:
1 164 m²
Typ nemovitosti:
Rodinný
Poloha domu:
Samostatný
Typ domu:
Patrový
Balkón:
ANO
Terasa:
30 m²
Energ. nár. budovy:
C - Úsporná
ID zakázky:
N100101
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
HYPOTEČNÍ KALKULAČKA
Hodnota nemovitosti
16 990 000 Kč
Výše úvěru
Vlastní zdroje
Doba splácení
let
Tato nemovitost již od měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,79 %.
Zjistit více informací
PODOBNÉ NEMOVITOSTI