1710 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
47 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
8 fotografií

Pronájem komerčního objektu Obchodní prostory, 365 m²

Nádražní, Smíchov, Praha
Cena na vyžádání

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu nově zrekonstruované komerční prostory o celkové výměře 365 m2. Jedná se o prostory ve dvou podlažích, kde horní část je situována na velmi frekventované ulici Nádražní, přímo u tramvajové zastávky Na Knížecí a naproti autobusovému nádraží s přímým vstupem do metra linky B – Anděl. Tato část disponuje dvěma výlohami, které lze využít k prezentaci zboží či služeb. Nad výlohy lze umístit reklamu. Spodní suterénní prostory jsou atypické s klenutými stropy. Lze využít i prostranství v průjezdu domu, kam lze umístit několik stolků se židlemi. Tepelný komfort zajišťuje podlahové topení v celém objektu. V prostoru je zavedená rekuperace vzduchu + klimatizace. Po dohodě je možné pronajmout jen určitou část prostoru ve spolupráci se současným nájemníkem. Dále je možné odkoupit vybavení kavárny.
Tento moderní prostor je ideální pro podnikání v oblasti maloobchodu, služeb, kancelářských činností, nebo pro kavárnu, vinárnu či restauraci.
Pro více informací a případnou prohlídku neváhejte kontaktovat makléře. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N100032.

Typ zakázky:
Pronájem
Typ nemovitosti:
Komerční
Užitná plocha:
365 m²
Plocha pozemku:
541 m²
Stav objektu:
Velmi dobrý
Energ. nár. budovy:
G - Mimořádně nehospodárná
ID zakázky:
N100032
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.