1668 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
47 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
12 fotografií

Prodej bytu 4+1, 78 m²

Chobotská, Brandýs nad Labem, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
Cena na vyžádání

Nabízíme k prodeji byt v OV 4+1 o velikosti 77,8 m2, s prostornou lodžií (6,2 m2) a nádherným výhledem na zámek a rozlehlý park v Brandýse nad Labem, okr. Praha - východ. Byt se nachází se v 5.NP revitalizovaného, samostatně stojícího panelového domu o osmi podlažích. Dům je zateplený, s novým výtahem.
V kuchyni je kuchyňská linka vybavená plynovou varnou deskou, elektrickou troubou a myčkou. Bytová jednotka je udržovaná, bez dalších větších úprav a změn. Jádro umakartové, které je vhodné k rekonstrukci. K bytu náleží sklepní kóje o velikosti 2,8 m2. Jednotka je vytápěna dálkově, je zde zaveden plyn.
Výhodou nemovitosti je nejen netradiční výhled na historickou část města a zeleň, který je k dispozici téměř ze všech pokojů, ale i dostupnost všech služeb a dopravy v docházkové vzdálenosti. Autobusová zastávka stojí před domem, kde je i školka a nemocnice. Právě z důvodů zachování klidu v okolí nemocnice se před domem neplánují další stavby. Před domem je i velká plocha pro pohodlné parkování. Ve vzdálenosti do 500 m zde naleznete školu a obchody. Okolí je přizpůsobeno rodinám s dětmi, je zde spousta hřišť a aktivit pro volný čas. Do centra města se dostanete po 15 minutách volné chůze. Cesta autobusem do Prahy trvá cca 25 min. a autem 15 min. (Černý Most, stanice metra B).
V Brandýse a okolí je velké množství lesů, koupališť, kulturního a sportovního vyžití a cyklostezky - podél Labe do Mělníka a opačně na koupaliště do Čelákovic.
Cena na poptání v RK. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N100011.

Typ zakázky:
Prodej
Dispozice bytu:
4+1
Stav objektu:
Dobrý
Užitná plocha:
78 m²
Umístění v objektu:
5. podlaží
Druh objektu:
Panelová
Vlastnictví:
Osobní
Sklep:
3 m²
Lodžie:
6 m²
Energ. nár. budovy:
C - Úsporná
ID zakázky:
N100011
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
PODOBNÉ NEMOVITOSTI