1703 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
50 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
30 fotografií

Prodej rodinného domu, 238 m²

Říčky, Říčky
9 996 000 Kč (za nemovitost)
Cena je včetně provize RK, včetně advokátní úschovy i nákladů na KN.

Hledáte skutečně velký rodinný dům se zahradou v klidné obci s dobrou dostupností do Brna? Pak tu pro Vás máme jedinečnou nabídku! Dům v klidné obci Říčky západně od Brna.

V exkluzivním zastoupení Vám nabízíme nadstandardně prostorný dvoupatrový plně podsklepený rodinný dům v obci Říčky o dispozici 5+kk podlahovou plochou 144 m2.
V 1.NP domu se nachází vstupní chodba, předsíň, samostatné WC, koupelna s vanou a prostorná kuchyně s jídelnou. Součástí kuchyně je kuchyňská linka včetně vestavěných kuchyňských spotřebičů.
Ve 2.NP se nachází čtyři pokoje, druhé WC a samostatná koupelna se sprchovým koutem, a prostorná lodžie. Ze druhého patra se po schodech dostanete na prostornou půdu s výměrou 90 m2, ze které je v případě potřeby, možnost si vybudovat další obytný prostor.
Pod touto hlavní budovou se rozprostírá sklep o velikosti 60 m2. Tento sklep je pouze jednou ze částí celkových sklepních prostor, které pod domem jsou. Druhou sklepní část o vel.cca 15 m2 tvoří prostory pod vedlejší budovou – přístavbou, která je přilehlá k domu. Nad touto přístavbou (výměra 33 m2 ) se nachází další půdní prostor. V přístavbě naleznete ještě jeden obytný pokoj, který může skvěle posloužit například jako pokoj pro hosty. Součástí přístavby je také terasa s výměrou 16 m2.

Součástí domu je i prostorná garáž a své si tu najdou i kutilové, neboť se vedle garáže se nachází i samostatná dílna. To ovšem není vše, co tento dům nabízí.

Jste milovníkem zahradničení? Pak Vás jistě potěší záhon a skleník v přední části zahrady. Naopak zadní část zahrady za domem je realizována jako relaxační – kávu si můžete v klidu vypít pod pergolou a strávit tak příjemný čas u malého okrasného rybníčku.
Dům prošel v roce 2013 rozsáhlou rekonstrukcí, kdy proběhla rekonstrukce nejen rozvodů vody a odpadů (plast), ale také celé elektroinstalace (měď). Okna v domě byla vyměněná za plastová třískla, stejně jako interiérové dveře a podlahy. V roce 2015 proběhlo také zateplení domu včetně zateplení stropu směrem k půdě.

Měsíční náklady na provoz domu jsou cca 6.100,- (plyn 4000,-, elektřina 1790,- a 300,- voda).
Ohřev vody a teplo v domě je zajištěn plynovým kotlem s bojlerem (125l), který jde přepnout i na elektřinu.

Obec Říčky se rozkládá v Křižanovské vrchovině - můžete se tak těšit na krásné procházky po okolních lesích, okolo řeky Bobravy nebo se vypravit ke zdejšímu rybníku, zvanému Bahňák. V Říčkách najdou své vyžití i sportovci - přímo v obci se nachází fotbalové hřiště a tenisové kurty.

Zaujal Vás tento dům?
Přijďte se sami přesvědčit o výjimečnosti tohoto domu. Ráda Vás osobně provedu.
Součástí našich služeb je kompletní právní servis včetně advokátní úschovy kupní ceny a doporučení exkluzivního financování. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N100001.

Typ zakázky:
Prodej
Stav objektu:
Velmi dobrý
Užitná plocha:
238 m²
Plocha pozemku:
952 m²
Typ nemovitosti:
Rodinný
Poloha domu:
Samostatný
Typ domu:
Patrový
Sklep:
60 m²
Terasa:
12 m²
Garáž:
1
Parkovací místo:
1
Energ. nár. budovy:
F - Velmi nehospodárná
ID zakázky:
N100001
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
HYPOTEČNÍ KALKULAČKA
Hodnota nemovitosti
9 996 000 Kč
Výše úvěru
Vlastní zdroje
Doba splácení
let
Tato nemovitost již od měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,79 %.
Zjistit více informací
PODOBNÉ NEMOVITOSTI