NAPIŠTE ŘEDITELI

NEXT REALITY PLATINUM LOUNGE

Římská 1222/33, Praha 120 00
zobrazit na mapě
Pobočka je nezávisle provozována společností Real Estate Office s.r.o. IČ: 17228450 a využívá ochrannou známku NEXT REALITY. Makléři této pobočky jsou samostatní podnikatelé podnikající na základě živnostenského listu. 

Účet pobočky určený pro rezervační poplatky: 2402492/5500
PRÁVĚ ZAVŘENO
Pondělí
09:00 - 17:00
Úterý
09:00 - 17:00
Středa
09:00 - 17:00
Čtvrtek
09:00 - 17:00
Pátek
09:00 - 17:00
Sobota
zavřeno
Neděle, svátky
zavřeno

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Jednání a vstřícnost realitního makléře pana Břicháčka velmi oceňuji, všechny otázky trpělivě zodpověděl, umožnil i druhou prohlídku, v případě potřeby nabídl i další termín. Takže děkujeme a doporučujeme! Máme porovnání, pan Břicháček je jednička! M.H.

Marie Havrlíková Praha 5

Služby pana Břicháčka hodnotím velmi kladně. Perfektní přístup ke klientovi.

Marcela Mojková Praha

Chtěl bych poděkovat panu Břicháčkovi a ocenit jeho maximálně profesionální přístup při řešení prodeje mého garážového stání v Praze. Ochota, rychlost a celkový přístup byl skvělý! Ještě jednou Vám pane Břicháčku děkuji a přeji jen to nejlepší.

Martin Brixí Praha

Profesionální a vstřícný přístup s rychlým jednáním. Doporučujeme.

Kateřina Petrášová KYJE

ještě jednou bych chtěl poděkovat za velice vstřícný a proaktivní přístup u obou pronájmů (garáž Veleslavín, byt Zahradní Město). Vážím si proaktivity, dochvilnosti a vše na čem jsem se domluvili, tak platilo. Díky rovněž za flexibilitu, a že přestože jsme se nerozhodli hned po prvních prohlídkách, tak jste nám hledal další možné alternativy. Opravdu velmi profesionální přístup, a ještě jednou velké díky za skvěle odvedenou práci.

Ondřej Měska Praha

Velmi vstřícný, profesionální a proaktivní přístup. Můžu velmi doporučit a budu rád dále spolupracovat. Díky.

Ondřej Měska

VEDENÍ POBOČKY

REALITNÍ MAKLÉŘI