NAPIŠTE ŘEDITELI

NEXT REALITY STORM

Poděbradova 1581/63c, Ostrava 702 00
zobrazit na mapě
Pobočka je nezávisle provozována společností RestKey Ostrava s.r.o. IČ: 14147645 a využívá ochrannou známku NEXT REALITY. Makléři této pobočky jsou samostatní podnikatelé podnikající na základě živnostenského listu. 

Účet pobočky určený pro rezervační poplatky: 6376348002/5500
PRÁVĚ ZAVŘENO
Pondělí
08:00 - 18:00
Úterý
08:00 - 18:00
Středa
08:00 - 18:00
Čtvrtek
08:00 - 18:00
Pátek
08:00 - 18:00
Sobota
zavřeno
Neděle, svátky
zavřeno

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Koupě bytu jsme se trochu obávali, ale díky paní Hawlíkové byl pro nás celý proces mnohem jednodušší a příjemnější. Oceňujeme profesionální a vstřícné jednání a skvělou komunikaci, kdy jsme byli průběžně o všem informováni. Všechny komplikace, které se objevily, nám ochotně pomohla vyřešit, takže už se můžeme radovat z nového bydlení.

Šárka Hermannová Ostrava

Při prodeji nemovitosti jsem spolupracovala s paní Hawlíkovou a za mě odvedla skvělou práci. Byla vstřícná, pohotová, semnou i trpělivá a velice ochotná. Nemovitost prodala okamžitě bez sebemenších problémů. Slečnu Petrovou můžu jenom doporučit, protože všechno proběhlo k naprosté spokojenosti.

Denisa Bogdová Ostrava

S paní Hawlíkovou vždy skvělá domluve, vždy nám vyšla vstříc a maximálně se nám přizpůsobila.

Patrik Bosák

Paní Hawlíková je skvělý profesionál. Doporučuji všemi deseti.

Martin Paclík

Rád bych se touto cestou podělil o zhodnocení spolupráce s paní Hawlíkovou, které byla makléřkou ve věci mého nákupu bytu na Čeladné. Na úvod stojí za zmínku profesionální a poutavá prezentace nemovitosti, která mě jako zájemce velmi oslovila. Následná domluva termínu prohlídky a prohlídka bytu samotná proběhly bez jakékoli potíže, naopak všechno šlo hladce. Byt se prodával v aukci, která nebyla úplně přehledná, ale instrukce od paní Hawlíkové byly dostatečné. Po oznámení výsledku aukce jsem byl profesionálně prováděn všemi nutnými kroky k uskutečnění koupě i po formální stránce a během tohoto procesu musím opět vše hodnotit kladně. S paní Hawlíkovou platí slovo a podání ruky. Když jako klient spolupracujete, odnášíte si příjemnou zkušenost.

Pavel Müller Ostrava

P.Hawlíková, moc Vám děkujeme za maximální informace ohledně nemovitosti, skvělá komunikace, profesionální i lidský přístup. Přejeme Vám hodně spokojených klientů jako jsme byli my. Krzystkova A +Vitek T.

Andrea Krzystkova Ostrava-Hrabůvka

S panem makléřem Petrem Zlámalem byla super komunikace.

Jana Pališková

Do celé akce jsme se pouštěli s absolutně naivním pohledem a zpětně mě všechny události jen utvrzují v tom, že jsme udělali víc než dobře, když jsme se do prodeje nepouštěli sami. Náš byt jsme se rozhodli prodat v ne zrovna nejpřívětivější době, kdy není v podstatě žádný faktor ovlivňující trh s nemovitostmi, nakloněn pozitivně. I přesto se vše podařilo přesně podle našich představ. V našem příběhu se snad využily všechny benefity prodeje přes realitní kancelář Next, jako služby advokátka ( pomohla nám řešit převod do osobního vlastnictví a spoustu dalších úskalí), zajištění financování kupujícím, absolutní servis ohledně všemožné administrativy ( a že toho papírování je), což rodina s 3 dětmi víc než ocení. Za celou dobu jsme nemuseli vůbec nic sami vyřizovat. Všichni zúčastnění v prodeji byly maximálně vstřícní. Paní makléřské dokázala dokonce i splnit absurdní požadavek, najít kupce, který zapadne do vchodu našeho bytového domu. Obecně tato zkušenost ve mě akorát utvrdila názor, že to vůbec není jednoduchá práce a je opravdu hodně důležité, na koho narazíte. Nebyla to má první zkušenost s prodejem a koupí nemovitosti, ale rozhodně nejpříjemnější. My můžeme jen doporučit paní Hawlikovou. Skvělé by bylo, kdyby na všech místech byli tak kompetentní, lidští a hlavně vstřícní lidé.

Nika Havel Ostrava

Nemám co bych vytkl a mockrát děkuji za perfektní spolupráci.

Marek Pagáč

Paní Hawlíkovou mohu jen doporučit při koupi bytu mi se vším pomohla a s ničím nebyl žádný problém, pokud hledáte bydlení jste na správném místě! Určitě její služby rád někdy znova využiju!

Ladislav Pojezdal Ostrava

Byli jsme maximálně spokojení. Kéž by tak ke své profesi všichni přistupovali stejně zodpovědně a lidsky zároveň.

Michaela Vařeková Ostrava

Při koupi nemovitosti jsem narazil na paní makléřku Michaelu Hawlíkovou ze společnosti Next Reality. Celý proces od prohlídky nemovitosti, dokumenty a komunikaci proběhl v pořádku na vysoké úrovni. Paní makléřka vše poradí, zařídí a ochotně vysvětlí a kdykoliv se na ni můžu obrátit.

Šumbera Ostrava

Paní Patricie Štěbrová je skvělou realitní makléřkou. Má příjemné vystupování a je velice ochotná. Vždy když jsme po ní něco potřebovali, tak nám vyhověla. S její prací jsme byli nadmíru spokojeni. Manželé Paláčkovi

Marie Paláčková

Paní Hawlíková je skvělá makléřka. Milá, pozitivní a velmi schopná. Při dalším prodeji bych si ji vybrala zase. Tímto děkuji rovnou i za skvělou spolupráci a rychlý prodej nemovitosti.

Lucie Bílá Ostrava

VEDENÍ POBOČKY

REALITNÍ MAKLÉŘI