NAPIŠTE ŘEDITELI

NEXT REALITY ANGLICKÁ

PRÁVĚ ZAVŘENO
Pondělí
09:00 - 18:00
Úterý
09:00 - 18:00
Středa
09:00 - 18:00
Čtvrtek
09:00 - 18:00
Pátek
09:00 - 17:00
Sobota
zavřeno
Neděle, svátky
zavřeno

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

byt kupujem z vlastnich uspor rodiny, takze nabidnuti hypoteky nebyla nutnost, komunikace s maklerkou byla strucna a jasna, vse vysvetlila. Velice spokojena

Thanh Thao Nguyenová

Upon our search for the perfect rent apartment as a well-established family of expats, Mr. Skácel has been a great assistance. He had thoroughly led as from the viewing and presentation stage, via contract signing and subsequent support and getting acquainted with the new apartment. We are truly blessed having met him, with his great experience, support and pleasant approach. Highly recommended.

Vadim Bozhko Praha

Chtěl bych poděkovat MgA. Petru Bařinkovi za jeho aktivní přístup při prodeji naší nemovitosti. S jeho prací jsme byli velice spokojeni. Za AGRO Hoštka a.s. Hubal Lubomír

Hubal Lubomír Hoštka

Děkujeme Vám za kvalitní služby realitního makléře, oceňujeme osobní přístup, dobrou komunikaci a na čem jsme se domluvili, to platilo. Ceníme si Vaší spolehlivosti a přejeme mnoho spokojených klientů!

Julie a Jiří Petříčkovi Praha

Děkuji panu Petru Bařinkovi za skvělý, příjemný a rychlý přístup při koupi pozemku. S jeho prací jsem byla velice spokojená.

Martina Stegerová Mladá Boleslav

Pan makléř David Skácel nám zprostředkoval koupi bytu. Od začátku působil příjemným dojmem. Choval se profesionálně, při jednání vždy vyšel vstříc našim požadavkům. Z mého pohledu se v jeho osobě snoubí otevřenost s nadstandardním přístupem ke klientovi a erudicí v oboru reality. Děkujeme

Jiří Krupička Praha

Pana Hassairiho naprosto všem doporučuji. Vše nám perfektně vysvětlil a všechno dokázal velmi rychle zařídit. Byli jsme s jeho službami po celou dobu prodeje velmi spokojeni. Je to profesionál, který jedná lidsky a vyzná se ve své práci.

Světlana Anisimova Praha

Dobrý den, hodnotím velice kladně profesionální a lidský přístup pana Skácela k zajištění pěkného bytu k pronájmu v Radotíně. Přislíbené věci telefonicky byly následně splněny na 100% Doporučuji👍

Lukáš Rozsypal Černošice

Pan MgA. Petr Bařinka je profesionál ve svém oboru, spolupráce a domluva s ním byla skvělá. Náš byt byl pronajat kosmickou rychlostí. Děkuji a vřele doporučuji.

Helena Sequensová Plzeň

Pana Hassairiho mohu jen doporučit. Při prodeji bytu jsem ocenila nejen jeho profesionalitu, ale i velmi lidský přístup. Na všechny mé otázky mi odpověděl, vše mi vysvětlil k mé naprosté spokojenosti. Samozřejmostí bylo, že se o vše postaral, o všem mě informoval. Byla radost s ním spolupracovat. Moc děkuji.

Jana Grešíková Jeneč

David Skácel nesmírně pomohl celé naší rodině tím, že se mu podařilo prodat naší nemovitost v době, kdy jsme opravdu potřebovali, aby prodej vyšel. Bylo na to málo času. Bylo obtížné sehnat zájemce, který by byl ochoten jednat o námi požadovaném finančním rozmezí. Byl to prodej nemovitosti, která nezapadá do kategorie prestižních adres a luxusních vil. Byl to celkově náročný prodej a proto jsem hledal skutečného profíka, který nám pomůže. David Skácel dokázal splnit naše požadavky plně a já mu děkuji, vřele jej všem doporučuji a těším se na další spolupráci.

Karel Pošíval Hradec Králové

David Skácel je silne klientsky orientovaný, rychlý a drží slovo, ktoré Vám dá. Realitný trh potrebuje viac podobných maklérov.

Margaréta Ilkova Praha

Děkuji MgA. Petru Bařinkovi za jeho profi přístup k prodeji mé nemovitosti. Po celou dobu mě informoval o stavu prodeje. S jeho prací jsem byla velice spokojená.

Gregorová Eva Kralupy n. Vltavou

Rada bych touto cestou podekovala panu Munirovi Hassairi za skvely pristup behem prodeje naseho Vrsovickeho bytu. S panem Hassairi byla velmi dobra komunikace jiz od sameho zacatku. Cely postup, co, jak a kdy se bude dit nam dopredu vysvetlil. Samotne prohlidky vzdy planoval a komunikoval vcas a radne. Jakekoliv nase dotazy a pripominky zodpovedel okamzite. Diky jeho znalostem trhu jsme dokazali prodat byt za nejlepsich podminek a to vse behem relativne kratke doby v tezsim obdobi, s kterym se realitni trh potykal. Urcite mohu doporucit nejen pana Hassairi, ale cely Next reality tym jen doporucit. Jeste jednou moc dekujeme.

Nela Quintana Praha

Děkujeme panu Bařinkovi za pomoc při prodeji bytu. Celá spolupráce se od samého začátku vedla na velmi profesionální úrovni. Oceňujeme spolehlivost, pečlivost, flexibilitu a zejména rychlost při řešení všech kroků vedoucích k úspěšnému prodeji. Ať se Vám daří, pane Bařinko!

Ivana Kouřilová Linhartová Praha

Rádi bychom ocenili realitního makléře pana Munira Hassairiho. Jeho přístup byl velmi profesionální a zároveň lidský a vstřícný. Jeho péče a energie o obě strany byla velmi dobrá a konstruktivní. Se spoluprací tohoto makléře i celé realitní kanceláři jsme byli velmi spokojeni. Určitě doporučujeme. Děkujeme, manželé Smetánkovi z Říčan.

Mgr. Barbora Smetánková Říčany

S panem Skácelem jsem naprosto spokojen, všechno zatím probíhá podle mých představ. S pozdravem P.Kudrna

Pavel Kudrna Hovorčovice

Spolupráce s realitním makléřem Mgr. Munirem Hassairim byla velmi profesionální, děkujeme za osobní a milý přístup, úroveň a spolehlivost při jednání v zastupování při prodeji pozemku. Jsme se službami zástupce RK spokojeni a vřele doporučujeme.

Zipsovi Praha

Dobrý den, chtěl bych touto formou moc poděkovat dodatečně panu Davidovi Skácelovi za jeho čas, ochotu a výbornou spolupráci při prohlídkách bytů, které s námi průběžně absolvoval. Oceňuji především jeho trpělivost, pečlivost a také loajalitu vůči našim specifickým požadavkům. Mohu tohoto člověka jen doporučit, jeho profil přístup a také progresivní jednání je známkou úspěšného výsledku.

Ing. Richard Machala Praha

Pan Munir Hassairi je zdatný makléř který zrealizoval prodej mé nemovitosti ke 100% spokojenosti. Vše co bylo dohodnuto, bylo zcela splněno. Ještě jednou moc děkuji celému jeho týmu.

Radek Sedlák Praha 10

Pan Munir Hassairi je skvělý průvodce realitním trhem. Oceňujeme jeho profesionální i lidský přístup a lehkost, se kterou vše proběhlo. Vždy jsme měli pocit, že nám naslouchá a hledá win-win řešení pro obě strany, prodej posouvá vpřed a věnuje mu maximální pozornost. Děkujeme a spolupráci vřele doporučujeme.

Barbora a Josef Urbanovi Praha 6

Dobrý den, chtěl bych poděkovat panu Skácelovi za jeho profesionální přístup. Mohu říci, že je to člověk na správném místě a chtěl bych mu především poděkovat za ochotu a trpělivost mi vše srozumitelně vysvětlit. Všechno proběhlo rychle a v pořádku, žádné zbytečné prodlužování po celý průběh odkupu nemovitosti bylo vše tak jak řekl. Je to člověk, který drží slovo a snaží se pro Vaši spokojenost udělat maximum. Mohu ho jen doporučit, přeji hodně štěstí a mnoho spokojených zákazníků jako jsem byl já.

Karel Madle Poděbrady

Tímto bych chtěla panu Bařinkovi poděkovat za velice rychlý, vstřícný, příjemný přístup, skvělou spolupráci a úspěšný prodej mé nemovitosti. Vřele doporučuji 👍😁

Soňa Bázlerová Mělník

Pan Munir Hassairi je Svatý Grál. Jen jsem poptávala na internetu nemovitost a absolutně jsem nechtěla používat RK. Jeho aktivní zákaznicky přístup , mne oslovil natolik, že jsem požádala Pana Hassairiho o prodej mého bytu. Byt mi prodal. Za skvělou cenu v excelentním čase včetně veškerých náležitostí od začátku do konce. Díky. I za kupujicí mého bytu , kteří můj názor sdílejí. Lidský přístup, profesionalita jsou jeho vlastnosti. Doporučuji a gratuluji Next za tak kvalitního člověka ve svých řadách.

EVA Buldra Praha

Dobrý den, chtěla bych touto cestou poděkovat panu Skácelovi za profesionální přístup, milé jednání a ochotu. Prodej nemovitosti byl díky němu rychlý, bezproblémový a pan Skácel zabezpečil dokonalou koordinaci všech zúčastněných stran a procesů. Ještě jednou děkuji!

Gabriela Zvonařová Zeleneč

Rád bych se podělil o své pozitivní zkušenosti s panem Skácelem, který mi pomohl prodat můj byt. Byl to skvělý profesionál, který se věnoval každému detailu a udělal veškeré kroky k tomu, aby celý proces proběhl hladce a bez komplikací. Jeho komunikace byla vždy jasná a promptní, vysvětlil mi veškeré možnosti a poskytl cenné rady ohledně cenového bodu a strategie pro prodej. Měl skvělou znalost trhu a našel rychle správného kupce. Děkuji za skvělou práci a bez váhání doporučuji všem, kteří hledají kvalitního makléře pro prodej své nemovitosti.

Jakub Horák Praha

Aj touto cestou by som chcel ešte raz poďakovať pánu Skácalovi za profesionálny prístup a kvalitnú pomoc pri kúpe nehnuteľnosti. Pozitívne hodnotím nie len právne služby ponúkane kanceláriou Next reality ale aj ústretovosť a zodpovedný prístup pána Skácala. Vrele odporúčam.

Kamil Ďuriš Žilina

VEDENÍ POBOČKY

REALITNÍ MAKLÉŘI